De Epson Ecotank-3600 printerbiedt een duurzame en betaalbare oplossing voor dagelijkse printtaken. De printer drukt automatisch op beide zijden van een pagina af, waarmee je je papierverbruik met de helft kan verminderen en de kosten verder kan verlagen.

Het inktreservoirsysteem heeft een hoge capaciteit en zou voor twee jaar onbezorgd printen moeten zorgen - je hebt geen inktpatronen meer nodig. In plaats hiervan wordt de ET-3600 geleverd met twee sets inktflessen, waardoor 11.000 pagina's in zwart-wit en in kleur kan afdrukken.

Wij mogen 1 exemplaar weggeven van deze zuinige printer.

De Epson Ecotank-3600 printerbiedt een duurzame en betaalbare oplossing voor dagelijkse printtaken. De printer drukt automatisch op beide zijden van een pagina af, waarmee je je papierverbruik met de helft kan verminderen en de kosten verder kan verlagen.Het inktreservoirsysteem heeft een hoge capaciteit en zou voor twee jaar onbezorgd printen moeten zorgen - je hebt geen inktpatronen meer nodig. In plaats hiervan wordt de ET-3600 geleverd met twee sets inktflessen, waardoor 11.000 pagina's in zwart-wit en in kleur kan afdrukken. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van deze zuinige printer.