Combineer design van het iconisch ontwerphuis Porsche met baanbrekende technologie van LaCie, en je krijgt de LaCie Porsche Design Mobile drive USB-C. De externe schijven uit de Porsche Designreeks staan steevast bovenaan het lijstje favoriete hebbedingen van Apple fans, fotografen en veeleisende gebruikers.

Niet alleen het tijdloos design overtuigt, alle Porsche Design schijven zijn uitgerust met de innovatieve USB-C technologie. Let wel op: indien je deze schijven wil aansluiten op een verouderde computer, heb je een USB-C naar USB-adapterkabel voor Mac of pc nodig. Een meevaller dus dat die standaard wordt meegeleverd. Bestanden slepen en back-ups uitvoeren naar de drive kan met snelheden tot 5 Gb/s. Ze heten niet voor niets Porsche drives!

Het oog wilt natuurlijk ook wat, en daar stelt deze drive allerminst teleur! Minimalistisch, praktisch, aluminium licht, maar ook robuust en stevig in de handen. Niet voor niets de winnaar van een prestigieuze en internationale Red Dot award.

Combineer design van het iconisch ontwerphuis Porsche met baanbrekende technologie van LaCie, en je krijgt de LaCie Porsche Design Mobile drive USB-C. De externe schijven uit de Porsche Designreeks staan steevast bovenaan het lijstje favoriete hebbedingen van Apple fans, fotografen en veeleisende gebruikers. Niet alleen het tijdloos design overtuigt, alle Porsche Design schijven zijn uitgerust met de innovatieve USB-C technologie. Let wel op: indien je deze schijven wil aansluiten op een verouderde computer, heb je een USB-C naar USB-adapterkabel voor Mac of pc nodig. Een meevaller dus dat die standaard wordt meegeleverd. Bestanden slepen en back-ups uitvoeren naar de drive kan met snelheden tot 5 Gb/s. Ze heten niet voor niets Porsche drives! Het oog wilt natuurlijk ook wat, en daar stelt deze drive allerminst teleur! Minimalistisch, praktisch, aluminium licht, maar ook robuust en stevig in de handen. Niet voor niets de winnaar van een prestigieuze en internationale Red Dot award.