De coo-functie van Annick is nieuw binnen nexxworks. Ze zal onder andere instaan voor de operationele stroomlijning van de organisatie en haar groei helpen ondersteunen, zowel op het vlak van strategie en klantenprojecten als op het vlak van personeel.

Annick heeft meer dan 15 jaar ervaring in it business consultancy bij enkele van de grootste spelers in de markt. Voordien werkte ze voor Arthur Andersen, Deloitte consulting, Delaware Consulting en PwC.

Bij deze laatste organisatie groeide ze door tot directeur in de technology consulting afdeling. Dankzij haar professionele parcours en haar passie voor digitale transformatie en emerging solutions, overbrugt ze volgens Hinssen en Van Belleghem 'feilloos' de kloof tussen business en it.

"Annick weet als geen ander de vertaalslag te maken van de nexxworks-inspiratie - die wij onze klanten aanbieden via de innovatietours, keynotes, workshops en business boeken - naar concrete aspiratie en vernieuwende actie", aldus Peter Hinssen. "Haar creativiteit en drive laten haar toe om verder te denken dan de traditionele oplossingen."

"Ze heeft een achtergrond in it strategie en change, net als eerste-rij ervaring in de cultuur van grote en traditionele bedrijven", vult ceo Rik Vera aan. "Tegelijkertijd beschikt ze over kennis van start-ups als Zembro (waarvan ze co-investeerder is). Dit brede profiel geeft haar een diep inzicht in de dynamiek van disruptie en de uitdagingen van onze klanten."

Disruptie

Naast Annick Vandezande nam nexxworks eind vorig jaar ook twee junior high potentials aan: Julie de la Kethulle de Ryhove en Kit Teng Desoete. De start-up is momenteel ook op zoek naar diverse profielen: een office manager alsook een aantal 'gefrustreerde en verveelde' digitale en innovatie-consultants.

nexxworks is een netwerk van opinieleiders, coaches en raadgevers dat organisaties wil helpen gedijen in dit tijdperk van 'disruptie'. De start-up inspireert zijn klanten met de meest radicale innovaties uit hun sector, stimuleert hun klantgerichtheid en zorgt voor de opstart van de fluïde en geconnecteerde netwerken die ze nodig hebben om intern te innoveren.

De coo-functie van Annick is nieuw binnen nexxworks. Ze zal onder andere instaan voor de operationele stroomlijning van de organisatie en haar groei helpen ondersteunen, zowel op het vlak van strategie en klantenprojecten als op het vlak van personeel.Annick heeft meer dan 15 jaar ervaring in it business consultancy bij enkele van de grootste spelers in de markt. Voordien werkte ze voor Arthur Andersen, Deloitte consulting, Delaware Consulting en PwC. Bij deze laatste organisatie groeide ze door tot directeur in de technology consulting afdeling. Dankzij haar professionele parcours en haar passie voor digitale transformatie en emerging solutions, overbrugt ze volgens Hinssen en Van Belleghem 'feilloos' de kloof tussen business en it. "Annick weet als geen ander de vertaalslag te maken van de nexxworks-inspiratie - die wij onze klanten aanbieden via de innovatietours, keynotes, workshops en business boeken - naar concrete aspiratie en vernieuwende actie", aldus Peter Hinssen. "Haar creativiteit en drive laten haar toe om verder te denken dan de traditionele oplossingen." "Ze heeft een achtergrond in it strategie en change, net als eerste-rij ervaring in de cultuur van grote en traditionele bedrijven", vult ceo Rik Vera aan. "Tegelijkertijd beschikt ze over kennis van start-ups als Zembro (waarvan ze co-investeerder is). Dit brede profiel geeft haar een diep inzicht in de dynamiek van disruptie en de uitdagingen van onze klanten."DisruptieNaast Annick Vandezande nam nexxworks eind vorig jaar ook twee junior high potentials aan: Julie de la Kethulle de Ryhove en Kit Teng Desoete. De start-up is momenteel ook op zoek naar diverse profielen: een office manager alsook een aantal 'gefrustreerde en verveelde' digitale en innovatie-consultants. nexxworks is een netwerk van opinieleiders, coaches en raadgevers dat organisaties wil helpen gedijen in dit tijdperk van 'disruptie'. De start-up inspireert zijn klanten met de meest radicale innovaties uit hun sector, stimuleert hun klantgerichtheid en zorgt voor de opstart van de fluïde en geconnecteerde netwerken die ze nodig hebben om intern te innoveren.