De nieuwe partner van Zeropoint ontwerpt websites en digitale interfaces voor een internationale klantenportefeuille. "Dat internationale profiel was voor onsuiteraard een extra troef," vertellen zaakvoerders Bart Van Loon en Jelle Mattelaer. "In België zijn we al lang actief, maar door deze structurele samenwerking krijgen we ook voet aan de grond in onder meer de VS, Denemarken en Noorwegen."

"We zijn uiteraard ontzettend tevreden met onze participatie (die afklokt op 50 procent, nvdr.)," vult Van Loon aan. "Terwijl Zeropoint vooral partnerships op lange termijn coördineert, richtten onze Pakistaanse partners zich vooral op kortlopende opdrachten. In die zin zijn we mooi complementair."

Zeropoint is al meer dan tien jaar actief in Pakistan. Het kantoor in Islamabad is inmiddels verhuisd naar een nieuw pand, zodat alle medewerkersvan Face44 en Zeropoint onder één dak terecht kwamen.

"Wij zijn met veelplezier ingetrokken bij Zeropoint, want het bedrijf heeft een goede reputatie" zegt mede-zaakvoerder en lead designer van Face44 Qaisar Ahmad. "Dankzij de joint venture kunnen we nieuwe synergieën creëren, en dat werpt nu al vruchten af."

Wanneer we tot slot willen weten waar de naam Face44 voor staat,verduidelijkt Ahmad: "Face44 is een hexadecimale code en geeft eenspecifieke tint geel weer. Kijk op onze site maar eens naar ons logo!"

Face44 stelt momenteel 7 mensen te werk in Islamabad, Zeropoint Pakistan stelt 20 mensen te werk.

De nieuwe partner van Zeropoint ontwerpt websites en digitale interfaces voor een internationale klantenportefeuille. "Dat internationale profiel was voor onsuiteraard een extra troef," vertellen zaakvoerders Bart Van Loon en Jelle Mattelaer. "In België zijn we al lang actief, maar door deze structurele samenwerking krijgen we ook voet aan de grond in onder meer de VS, Denemarken en Noorwegen.""We zijn uiteraard ontzettend tevreden met onze participatie (die afklokt op 50 procent, nvdr.)," vult Van Loon aan. "Terwijl Zeropoint vooral partnerships op lange termijn coördineert, richtten onze Pakistaanse partners zich vooral op kortlopende opdrachten. In die zin zijn we mooi complementair."Zeropoint is al meer dan tien jaar actief in Pakistan. Het kantoor in Islamabad is inmiddels verhuisd naar een nieuw pand, zodat alle medewerkersvan Face44 en Zeropoint onder één dak terecht kwamen. "Wij zijn met veelplezier ingetrokken bij Zeropoint, want het bedrijf heeft een goede reputatie" zegt mede-zaakvoerder en lead designer van Face44 Qaisar Ahmad. "Dankzij de joint venture kunnen we nieuwe synergieën creëren, en dat werpt nu al vruchten af."Wanneer we tot slot willen weten waar de naam Face44 voor staat,verduidelijkt Ahmad: "Face44 is een hexadecimale code en geeft eenspecifieke tint geel weer. Kijk op onze site maar eens naar ons logo!"Face44 stelt momenteel 7 mensen te werk in Islamabad, Zeropoint Pakistan stelt 20 mensen te werk.