Capgemini en Unit4 zijn een wereldwijde samenwerking aangegaan, waardoor de erp- en bedrijfsapplicaties van de Nederlandse softwareleverancier toegevoegd worden aan het business process outsourcing (BPO)-aanbod van de van oorsprong Franse integrator en consultant.

Dankzij het partnerschap vergroot Capgemini zijn aanbod van backoffice-oplossingen in de cloud voor grote bedrijven, terwijl Unit4 zijn positie als wereldwijde erp-speler kan versterken. Bedrijven die hun technologie-infrastructuur willen moderniseren, hebben nu bij Capgemini een ruimere keuze uit het aantal cloudtoepassingen.

Met hun nieuwe partnerschap spelen Capgemini en Unit4 naar eigen zeggen in op de toenemende vraag naar BPaaS-oplossingen (Business Process as a Service). Het aanbod van Capgemini en Unit4 is vooral gericht op het onderwijs, non-profit organistaties, zakelijke dienstverleners, detailhandel en de financiële sector in regio's als Scandinavië, Noord-Amerika, Duitsland, Spanje, Nederland, Het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Azië-Pacific.

"Er is een groeiende vraag naar Software as a Service (SaaS) en Business Process as a Service (BPaaS)", oppert ceo Christopher Stancombe van de BPO-poot bij Capgemini. "Bedrijven zijn immers op zoek naar mogelijkheden om hun producten sneller op de markt te brengen en om kostenverlagingen door te kunnen voeren. Bovendien wil meer dan twee derde van de bedrijven de komende drie jaar zijn erp-oplossingen vernieuwen. Onze samenwerking met Unit4 versterkt alvast onze portfolio."

Capgemini en Unit4 zijn een wereldwijde samenwerking aangegaan, waardoor de erp- en bedrijfsapplicaties van de Nederlandse softwareleverancier toegevoegd worden aan het business process outsourcing (BPO)-aanbod van de van oorsprong Franse integrator en consultant.Dankzij het partnerschap vergroot Capgemini zijn aanbod van backoffice-oplossingen in de cloud voor grote bedrijven, terwijl Unit4 zijn positie als wereldwijde erp-speler kan versterken. Bedrijven die hun technologie-infrastructuur willen moderniseren, hebben nu bij Capgemini een ruimere keuze uit het aantal cloudtoepassingen.Met hun nieuwe partnerschap spelen Capgemini en Unit4 naar eigen zeggen in op de toenemende vraag naar BPaaS-oplossingen (Business Process as a Service). Het aanbod van Capgemini en Unit4 is vooral gericht op het onderwijs, non-profit organistaties, zakelijke dienstverleners, detailhandel en de financiële sector in regio's als Scandinavië, Noord-Amerika, Duitsland, Spanje, Nederland, Het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Azië-Pacific."Er is een groeiende vraag naar Software as a Service (SaaS) en Business Process as a Service (BPaaS)", oppert ceo Christopher Stancombe van de BPO-poot bij Capgemini. "Bedrijven zijn immers op zoek naar mogelijkheden om hun producten sneller op de markt te brengen en om kostenverlagingen door te kunnen voeren. Bovendien wil meer dan twee derde van de bedrijven de komende drie jaar zijn erp-oplossingen vernieuwen. Onze samenwerking met Unit4 versterkt alvast onze portfolio."