Modis, dat een openbare aanbesteding won, is de leidinggevende partij binnen de raamovereenkomst. Het zal dan ook het gros van de 1.200 IT'ers aanleveren voor de Europese Commissie en een aantal Europese agentschappen.

Modis is onderdeel van de Zwitserse Adecco-groep en stelt momenteel in Europa ongeveer 10.000 IT'ers tewerk, bij bedrijven als IBM, Ericsson, HP, Telenet en de Vlaamse overheid. "De troef van Modis is dat het kan inspelen op de schaarste aan IT'ers op de Belgische arbeidsmarkt door een beroep te doen op zijn andere vestigingen over heel Europa", klinkt het.

Modis, dat een openbare aanbesteding won, is de leidinggevende partij binnen de raamovereenkomst. Het zal dan ook het gros van de 1.200 IT'ers aanleveren voor de Europese Commissie en een aantal Europese agentschappen. Modis is onderdeel van de Zwitserse Adecco-groep en stelt momenteel in Europa ongeveer 10.000 IT'ers tewerk, bij bedrijven als IBM, Ericsson, HP, Telenet en de Vlaamse overheid. "De troef van Modis is dat het kan inspelen op de schaarste aan IT'ers op de Belgische arbeidsmarkt door een beroep te doen op zijn andere vestigingen over heel Europa", klinkt het.