CIO of the Year 2018: wat zijn de grootste uitdagingen voor de genomineerden? (Video)

07/11/18 om 08:56 - Bijgewerkt op 09/11/18 om 13:24

Bron: Datanews

In de laatste rechte lijn naar de CIO of the Year verkiezing, laten we onze drie genomineerden aan het woord. Vandaag het antwoord op de vraag: wat zijn hun grootste uitdagingen en prioriteiten?

CIO of the Year 2018: wat zijn de grootste uitdagingen voor de genomineerden? (Video)

Dit zijn de genomineerden voor CIO of the Year 2018 (v.l.n.r.): Jocelyn Darbroudi (CIO DKV Belgium), Günther Ghijsels (CIO & CDO bij Randstad Group Belgium) en Erwin Verstraelen (CDIIO bij Port of Antwerp). © DN

Om de veranderende rol van de CIO te illustreren selecteerde de redactie van Data News voor de verkiezing van CIO of the Year 2018 ditmaal drie Chief Information Officers die naast hun IT-taak ook mee de digitale strategie van hun bedrijf bepalen. Bijvoorbeeld als een Chief Digital Officer of met een uitdrukkelijk mandaat om 'digital' mee op de kaart te zetten.

Op www.datanews.be/cio stelden we de drie kandidaten al uitgebreid aan u voor, maar in de aanloop naar het event op 15 november laten we drie genomineerden graag zelf aan het woord in deze video. Vandaag het antwoord op de vraag: wat zijn hun grootste uitdagingen en wat zijn hun prioriteiten?

CIO? Vraag nu uw gratis toegang aan!

Wil u er bij zijn op 15 november op de bekendmaking en uitreiking van de CIO of the Year? Dat kan nog steeds. Let wel: toegang is beperkt tot CIO's, CDO's, CTO's en IT-managers. Vraag nu uw gratis toegang aan op www.datanews.be/cio

Onze partners