Levine krijgt bij Facebook de zeggenschap over alle deals met bijvoorbeeld mediabedrijven, betalingsverwerkers en makers van mobiele apparaten. Facebook zet vol in op meer mediadeals om zo gebruikers vaker naar het sociale netwerk te trekken en ze daar langer te houden.

Levinee rapporteert direct aan operationeel directeur Sheryl Sandberg. Alleen fusies en overnames, wat ook in het takenpakket van Rose zat, gaat naar een andere bestuurder. Levine werd al gezien als een kandidaat voor de positie van Rose. Ze had al een managementfunctie bij Facebook voor ze vier jaar geleden overstapte naar Instagram.

Levine krijgt bij Facebook de zeggenschap over alle deals met bijvoorbeeld mediabedrijven, betalingsverwerkers en makers van mobiele apparaten. Facebook zet vol in op meer mediadeals om zo gebruikers vaker naar het sociale netwerk te trekken en ze daar langer te houden.Levinee rapporteert direct aan operationeel directeur Sheryl Sandberg. Alleen fusies en overnames, wat ook in het takenpakket van Rose zat, gaat naar een andere bestuurder. Levine werd al gezien als een kandidaat voor de positie van Rose. Ze had al een managementfunctie bij Facebook voor ze vier jaar geleden overstapte naar Instagram.