Luc De Clerck moet voor Econocom in Frankrijk de it-dienstenpoot uitbouwen. Voordien werkte hij acht jaar bij Cegeka.

Luc De Clerck werkt sinds eind februari in Parijs 'en ik moet zeggen dat het me hier heel erg bevalt'. Hij moet er als country services director France de steeds belangrijkere it-dienstenpoot uitwerken. De Clerck was 7 jaar aan de slag bij DHL, maar werkte ook 8 jaar bij de integrator Cegeka. Zijn vertrek kwam toen als een verrassing.

Eind vorig jaar stond hij ook aan de wieg van een management buy-out bij Unicon Solutions.

Steeds meer Belgen gaan trouwens in Frankrijk werken. Recent verliet Henri van der Vaeren de Benelux-tak van SAP om Frankrijk te gaan leiden.

Luc De Clerck moet voor Econocom in Frankrijk de it-dienstenpoot uitbouwen. Voordien werkte hij acht jaar bij Cegeka.Luc De Clerck werkt sinds eind februari in Parijs 'en ik moet zeggen dat het me hier heel erg bevalt'. Hij moet er als country services director France de steeds belangrijkere it-dienstenpoot uitwerken. De Clerck was 7 jaar aan de slag bij DHL, maar werkte ook 8 jaar bij de integrator Cegeka. Zijn vertrek kwam toen als een verrassing.Eind vorig jaar stond hij ook aan de wieg van een management buy-out bij Unicon Solutions.Steeds meer Belgen gaan trouwens in Frankrijk werken. Recent verliet Henri van der Vaeren de Benelux-tak van SAP om Frankrijk te gaan leiden.