Blake Ross begon als zestienjarige bij Netscape, toen de belangrijkste concurrent van Internet Explorer, maar hij raakte gefrustreerd en zette een eigen browser op. Dat werd Firefox. Die browser werd gelanceerd toen Ross negentien was. Daarna begon hij een nieuw bedrijfje, dat in 2007 werd overgenomen door Facebook. Ross bleef tot 2013 bij het sociale netwerk.

Uber probeert een roerige tijd af te sluiten. Het bedrijf raakte de afgelopen maanden in opspraak door beschuldigingen van onder meer seksuele intimidatie en ander wangedrag op de werkvloer. Oprichter Travis Kalanick vertrok. Uber wil Expedia-topman Dara Khosrowshahi aanstellen als zijn opvolger.

Blake Ross begon als zestienjarige bij Netscape, toen de belangrijkste concurrent van Internet Explorer, maar hij raakte gefrustreerd en zette een eigen browser op. Dat werd Firefox. Die browser werd gelanceerd toen Ross negentien was. Daarna begon hij een nieuw bedrijfje, dat in 2007 werd overgenomen door Facebook. Ross bleef tot 2013 bij het sociale netwerk.Uber probeert een roerige tijd af te sluiten. Het bedrijf raakte de afgelopen maanden in opspraak door beschuldigingen van onder meer seksuele intimidatie en ander wangedrag op de werkvloer. Oprichter Travis Kalanick vertrok. Uber wil Expedia-topman Dara Khosrowshahi aanstellen als zijn opvolger.