Hewlett Packard Enterprise (HPE) sloot eerder een deal met Dropbox, zodat het cloudbedrijf haar data kon migreren van Amazon naar de servers van HPE. Hierdoor werkten Whitman en Houston al langer samen.

Whitman, die ook eBay groot maakte, moet Dropbox helpen groeien. Het cloudopslag-bedrijf gaat misschien naar de beurs maar is ook mogelijk een kandidaat om te worden overgenomen.

Whitman zal haar nieuwe bestuursfunctie bij Dropbox blijven combineren met die van CEO van HPE. Eerder trad ze wel al terug uit het bestuur van HP Inc, het bedrijf dat na een herstructurering werd afgesplitst om zich enkel nog te focussen op de consumentenmarkt.

Whitman was ook één van de topkandidaten om de nieuwe CEO van Uber te worden, maar ze bedankte uiteindelijk zelf voor het postje.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) sloot eerder een deal met Dropbox, zodat het cloudbedrijf haar data kon migreren van Amazon naar de servers van HPE. Hierdoor werkten Whitman en Houston al langer samen.Whitman, die ook eBay groot maakte, moet Dropbox helpen groeien. Het cloudopslag-bedrijf gaat misschien naar de beurs maar is ook mogelijk een kandidaat om te worden overgenomen.Whitman zal haar nieuwe bestuursfunctie bij Dropbox blijven combineren met die van CEO van HPE. Eerder trad ze wel al terug uit het bestuur van HP Inc, het bedrijf dat na een herstructurering werd afgesplitst om zich enkel nog te focussen op de consumentenmarkt.Whitman was ook één van de topkandidaten om de nieuwe CEO van Uber te worden, maar ze bedankte uiteindelijk zelf voor het postje.