Op zoek naar een IT-job? Wij hebben er 350 voor u

18/09/17 om 11:16 - Bijgewerkt op 27/09/17 om 17:05

Bron: Datanews

Op 28 september organiseert Data News voor de tweede maal het jobevent MatchIT. U kan er in de eerste plaats op zoek naar een nieuwe IT-job, maar we hebben ook een interessant en volledig gratis eventprogramma uitgewerkt.

Op zoek naar een IT-job? Wij hebben er 350 voor u

www.dnmatchit.be © DN

Al geregistreerd voor de tweede editie van MatchIT? Doe het dan snel op www.dnmatchit.be - registratie is volledig gratis - want donderdag 28 september belooft een bijzonder interessante dag te worden. Uiteraard kan u bij onze verschillende partners langslopen en er de job van uw leven ontdekken: in totaal wachten er nu al meer dan 350 vacatures op u. Maar u kan ook nu al de vacatures op onze site ontdekken, uw cv uploaden en een afspraak voor een gesprek op MatchIT maken.

Delen

Hoeveel verdient een IT'er eigenlijk?

Tussendoor kan u op MatchIT ook het eventprogramma meevolgen. We starten om 14u30: Data News hoofdredacteur Kristof Van der Stadt verklapt u hoeveel een IT-professional in België precies verdient en hoe tevreden de doorsnee IT-werknemer is over zijn of haar job. Maar ook de rest van het programma oogt bijzonder mooi, met onder meer een panelgesprek over dames in de IT-sector. Of moet u misschien toch voor een start-up gaan werken, waarvan enkele start-ups u gaan proberen te overtuigen?

Fons Leroy, topman van de VDAB, schetst de uitdagingen van de Belgische arbeidsmarkt én meer specifiek wat dat voor IT-professionals betekent. Afsluiten doen we om 18u30 met een sessie over de toekomst van HR: hoe technologie de manier verandert waarop we op zoek gaan naar een nieuwe job. Alle gedetailleerde eventinfo vindt u op www.dnmatchit.be waar u ook gratis kan registreren voor het event: afspraak op 28 september in Square (Brussel)!

Hieronder stellen onze MatchIT-partners Proximus, Sibelga en Smals zich alvast even voor aan u;

Onze partners