Musk ziet dit jaar de ene na de andere topmanager vertrekken. In september kondigde hij nog een reeks promoties aan binnen het bedrijf, gericht op de wederopbouw van de onderneming.

Tesla heeft in Dane Butswinkas al een opvolger gevonden voor Maron. Hij hielp Tesla eerder met de kwestie rondom beurswaakhond SEC, na de beruchte tweets van Musk eerder dit jaar over het van de beurs willen halen van de onderneming. De Twitter-berichten kostten Musk uiteindelijk zijn rol als voorzitter van Tesla, als onderdeel van een schikking met de SEC.

Musk ziet dit jaar de ene na de andere topmanager vertrekken. In september kondigde hij nog een reeks promoties aan binnen het bedrijf, gericht op de wederopbouw van de onderneming.Tesla heeft in Dane Butswinkas al een opvolger gevonden voor Maron. Hij hielp Tesla eerder met de kwestie rondom beurswaakhond SEC, na de beruchte tweets van Musk eerder dit jaar over het van de beurs willen halen van de onderneming. De Twitter-berichten kostten Musk uiteindelijk zijn rol als voorzitter van Tesla, als onderdeel van een schikking met de SEC.