eBay bereikte een akkoord met Elliott over een strategische evaluatie van zijn belangen. Ook mochten Elliott en investeerder Starboard Value twee directeuren benoemen. Wenig liet in een reactie weten dat hij de afgelopen maanden merkte dat hij en zijn nieuwe bestuur niet op één lijn zaten. "Wanneer dat gebeurt, is het voor iedereen beter om opnieuw te beginnen."

Wenig was sinds 2015 topman van eBay toen het bedrijf afgesplitst werd van PayPal. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door financieel directeur Scott Schenkel.

eBay bereikte een akkoord met Elliott over een strategische evaluatie van zijn belangen. Ook mochten Elliott en investeerder Starboard Value twee directeuren benoemen. Wenig liet in een reactie weten dat hij de afgelopen maanden merkte dat hij en zijn nieuwe bestuur niet op één lijn zaten. "Wanneer dat gebeurt, is het voor iedereen beter om opnieuw te beginnen."Wenig was sinds 2015 topman van eBay toen het bedrijf afgesplitst werd van PayPal. Hij wordt tijdelijk opgevolgd door financieel directeur Scott Schenkel.