Dorsey koos er de afgelopen jaren voor om te werken zonder dat daar loon, bonussen of aandelen tegenover stonden. Hij wilde zo "zijn toewijding aan Twitter tonen en zijn geloof in de waardecreatie op lange termijn van de microblogsite".

Bij de lancering van Twitter in 2006 konden tweets maximaal 140 tekens bevatten. Eind 2017 werd de limiet opgetrokken naar 280 tekens. Het is niet duidelijk of het loon van Dorsey ook zal verdubbelen.

Jack Dorsey is al miljardair en heeft als medeoprichter aandelen in Twitter. Ook is hij oprichter van betalingsbedrijf Square.

Dorsey koos er de afgelopen jaren voor om te werken zonder dat daar loon, bonussen of aandelen tegenover stonden. Hij wilde zo "zijn toewijding aan Twitter tonen en zijn geloof in de waardecreatie op lange termijn van de microblogsite". Bij de lancering van Twitter in 2006 konden tweets maximaal 140 tekens bevatten. Eind 2017 werd de limiet opgetrokken naar 280 tekens. Het is niet duidelijk of het loon van Dorsey ook zal verdubbelen. Jack Dorsey is al miljardair en heeft als medeoprichter aandelen in Twitter. Ook is hij oprichter van betalingsbedrijf Square.