Uber heeft een externe firma ingehuurd om de beschuldigingen tegen Poetzscher te onderzoeken en die zou gevonden hebben dat de man wel degelijk ongepaste opmerkingen had gemaakt jegens vrouwelijke werknemers van Uber. Het bedrijf zou hem enkele jaren geleden een formele waarschuwing hebben gegeven, en hem op training hebben gestuurd.

Enkele maanden na de waarschuwing werd Poetzscher wel gepromoveerd tot hoofd van de financiële afdeling. Nu verlaat hij dus toch het bedrijf. Zijn taken worden overgenomen door Uber-CFO Nelson Chai tot er een vervanger is gevonden.

Uber heeft een externe firma ingehuurd om de beschuldigingen tegen Poetzscher te onderzoeken en die zou gevonden hebben dat de man wel degelijk ongepaste opmerkingen had gemaakt jegens vrouwelijke werknemers van Uber. Het bedrijf zou hem enkele jaren geleden een formele waarschuwing hebben gegeven, en hem op training hebben gestuurd. Enkele maanden na de waarschuwing werd Poetzscher wel gepromoveerd tot hoofd van de financiële afdeling. Nu verlaat hij dus toch het bedrijf. Zijn taken worden overgenomen door Uber-CFO Nelson Chai tot er een vervanger is gevonden.