We hoeven het u niet te vertellen dat de rol van de CIO drastisch aan het veranderen is. Om die verandering te illustreren selecteerde de redactie van Data News voor de verkiezing van CIO of the Year 2018 drie Chief Information Officers die naast hun IT-taak ook mee de digitale strategie van hun bedrijf bepalen. Bijvoorbeeld als een Chief Digital Officer of met een uitdrukkelijk mandaat om 'digital' mee op de kaart te zetten.

Dit zijn de genomineerden

Op www.datanews.be/cio stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Op 30 september sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het exclusieve CIO of the Year event op 15 november. CIO's, CDO's en ICT Managers kunnen er gratis bij zijn: inschrijven kan via www.datanews.be/cio.

Gezocht: innovatieve ICT/Digital-projecten

Naast de CIO of the Year zetten we op die avond ook de meest innovatieve ICT/Digital-projecten in de bloemen. Die innovatie kan zowel op technologisch vlak, als in de aantoonbare toegevoegde waarde voor het bedrijf zitten. Ook kleinere projecten komen zeker in aanmerking. Wil u een project indienen? Dat kan nog tot 28 september via www.datanews.be/cio waar u ook alle voorwaarden en praktische info vindt.

We hoeven het u niet te vertellen dat de rol van de CIO drastisch aan het veranderen is. Om die verandering te illustreren selecteerde de redactie van Data News voor de verkiezing van CIO of the Year 2018 drie Chief Information Officers die naast hun IT-taak ook mee de digitale strategie van hun bedrijf bepalen. Bijvoorbeeld als een Chief Digital Officer of met een uitdrukkelijk mandaat om 'digital' mee op de kaart te zetten.Op www.datanews.be/cio stellen we de drie kandidaten uitgebreid aan u voor. Vanaf vandaag kan u ook meteen uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidaat. Op 30 september sluiten we de publieke stemming af. De uiteindelijke winnaar zal mee bepaald worden door onze professionele jury en wordt bekend gemaakt op het exclusieve CIO of the Year event op 15 november. CIO's, CDO's en ICT Managers kunnen er gratis bij zijn: inschrijven kan via www.datanews.be/cio.