Jordi Nelissen raakte zondag met zijn motor betrokken in een ongeval met een vrachtwagen. Hulp kon niet meer baten voor de 45-jarige bedrijfsleider die een vrouw en drie kinderen na laat.

Jordi Nelissen was sinds 5 jaar de ceo van telecombedrijf Escaux waarvan hij zeven jaar lang ook de chief operating officer was. In 2003 had hij Escaux samen met twee vennoten opgericht.

Nog daarvoor had hij flink wat ervaring opgedaan bij Win en Colt Telecom. Starten deed Jordi zijn carrière als onderzoeker bij het CERN in Genève. Na twee jaar koos hij voor Imec en later ook drie jaar bij Alcatel.

De redactie van Data News drukt haar medeleven uit met familie, vrienden en collega's, en wenst hen alle sterkte toe.

Jordi Nelissen raakte zondag met zijn motor betrokken in een ongeval met een vrachtwagen. Hulp kon niet meer baten voor de 45-jarige bedrijfsleider die een vrouw en drie kinderen na laat. Jordi Nelissen was sinds 5 jaar de ceo van telecombedrijf Escaux waarvan hij zeven jaar lang ook de chief operating officer was. In 2003 had hij Escaux samen met twee vennoten opgericht.Nog daarvoor had hij flink wat ervaring opgedaan bij Win en Colt Telecom. Starten deed Jordi zijn carrière als onderzoeker bij het CERN in Genève. Na twee jaar koos hij voor Imec en later ook drie jaar bij Alcatel.De redactie van Data News drukt haar medeleven uit met familie, vrienden en collega's, en wenst hen alle sterkte toe.