Waarde creëren uit hun data

De Vlaamse tewerkstellingsdienst VDAB bewees dat ML levens kan verbeteren, door gebruik te maken van ML op AWS om werkzoekenden te koppelen aan jobs.

De VDAB gebruikte Radix.ai, een AWS Partner Network (APN) Standard Consulting Partner, om van een model op basis van regels -- dat enkel op zoek gaat naar overeenstemmende woorden en zinnen -- over te stappen naar een deep learning-oplossing die natuurlijke taal beter kan verwerken en rekening houdt met relaties tussen bepaalde zinnen of gebruikersvoorkeuren.

Doordat ML gebruikmaakt van deep learning, dat ook nuances registreert en rekening houdt met relaties tussen bepaalde zinnen of gebruikersvoorkeuren, kan de VDAB voortaan mogelijkheden benutten die voordien ondenkbaar waren. Dit helpt werkgevers en werkzoekenden om sneller meer vacatures te vinden en zorgt voor een betere match tussen sollicitanten en vacatures.

Leren om levens te redden

De COVID-19-pandemie heeft het uiterste gevergd van ziekenhuizen en personeel. Om overwerkte radiologen te helpen, lanceerde het Radboud Universitair Medisch Centrum de "Grand Challenge". Dit is een onlineplatform voor de end-to-end ontwikkeling van ML-oplossingen in biomedische beeldvorming. De "Grand Challenge" schakelde recent over naar AWS om de groei te kunnen ondersteunen.

De "Grand Challenge" is veilig, schaalbaar en gratis beschikbaar, en levert de tools die nodig zijn om ML-modellen op schaal te bouwen, te trainen en te implementeren voor kritieke klinische toepassingen. Om onderzoek tijdens de pandemie te ondersteunen, lanceerde het platform een classificatie-uitdaging: gebruikers werden aangemoedigd algoritmes te ontwikkelen en ter beschikking te stellen om longafwijkingen beter te classificeren. Hierdoor hebben artsen en onderzoekers sneller en beter toegang tot de juiste informatie om patiënten te behandelen.

Uw organisatie opnieuw uitvinden

Data-driven innovatie kan het verschil maken. Meer informatie over de transformatie van uw organisatie met ML. Bovendien kunt u ontdekken hoe ML kan helpen de grootste maatschappelijke, humanitaire en ecologische uitdagingen aan te pakken.

De Vlaamse tewerkstellingsdienst VDAB bewees dat ML levens kan verbeteren, door gebruik te maken van ML op AWS om werkzoekenden te koppelen aan jobs.De VDAB gebruikte Radix.ai, een AWS Partner Network (APN) Standard Consulting Partner, om van een model op basis van regels -- dat enkel op zoek gaat naar overeenstemmende woorden en zinnen -- over te stappen naar een deep learning-oplossing die natuurlijke taal beter kan verwerken en rekening houdt met relaties tussen bepaalde zinnen of gebruikersvoorkeuren.Doordat ML gebruikmaakt van deep learning, dat ook nuances registreert en rekening houdt met relaties tussen bepaalde zinnen of gebruikersvoorkeuren, kan de VDAB voortaan mogelijkheden benutten die voordien ondenkbaar waren. Dit helpt werkgevers en werkzoekenden om sneller meer vacatures te vinden en zorgt voor een betere match tussen sollicitanten en vacatures.De COVID-19-pandemie heeft het uiterste gevergd van ziekenhuizen en personeel. Om overwerkte radiologen te helpen, lanceerde het Radboud Universitair Medisch Centrum de "Grand Challenge". Dit is een onlineplatform voor de end-to-end ontwikkeling van ML-oplossingen in biomedische beeldvorming. De "Grand Challenge" schakelde recent over naar AWS om de groei te kunnen ondersteunen.De "Grand Challenge" is veilig, schaalbaar en gratis beschikbaar, en levert de tools die nodig zijn om ML-modellen op schaal te bouwen, te trainen en te implementeren voor kritieke klinische toepassingen. Om onderzoek tijdens de pandemie te ondersteunen, lanceerde het platform een classificatie-uitdaging: gebruikers werden aangemoedigd algoritmes te ontwikkelen en ter beschikking te stellen om longafwijkingen beter te classificeren. Hierdoor hebben artsen en onderzoekers sneller en beter toegang tot de juiste informatie om patiënten te behandelen.Data-driven innovatie kan het verschil maken. Meer informatie over de transformatie van uw organisatie met ML. Bovendien kunt u ontdekken hoe ML kan helpen de grootste maatschappelijke, humanitaire en ecologische uitdagingen aan te pakken.