Het toenemend aantal cyberaanvallen heeft ertoe geleid dat de effectiviteit van securitymaatregelen hoger op de agenda is gekomen. Hoewel organisaties doorgaans talloze securityoplossingen hebben geïmplementeerd, blijkt dat zij grote moeite hebben om de vele meldingen die dit oplevert te verwerken. Hiervoor ontbreekt het hen aan de juiste kennis, terwijl er al een grote schaarste is aan security experts. Daar komt nog bij dat cloud computing en hybride werken ervoor hebben gezorgd dat data en applicaties op vele verschillende locaties draaien, wat de nodige extra security-uitdagingen met zich mee brengt.

Het SOC is een essentiële aanvulling op bestaande security maatregelen.

Om deze uitdagingen en het groeiende aanvalsoppervlak het hoofd te bieden, levert Avit nu ook 24/7 Security Operations Center services. Dit stelt klanten in staat hun complete ICT-omgeving continu te monitoren op dreigingen. Het SOC bestaat uit een combinatie van securitytechnologie - ongeacht leverancier - en een team met ervaren analisten, die de complete securityomgeving een organisatie in de gaten houden. Daarmee is het SOC van Avit een essentiële aanvulling op de bestaande cybersecuritymaatregelen, zoals firewalls, endpoint protection of DNS- en e-mail-security. De lancering van het SOC is een belangrijke stap voor Avit.

Nu kunnen we cloud, networking en security nog sterker integreren en ervoor zorgen dat klanten optimaal kunnen profiteren van hun IT-omgeving.

Jasper van 't Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group

Met het Security Operations Center speelt Avit in op een groeiende wens bij onze klanten om de security naar een hoger niveau te brengen en te integreren in de infrastructuur. Het is noodzakelijk dat organisaties investeren in het detecteren van securitydreigingen op de werkplekken, binnen de netwerken en in datacenters, waar en wanneer dan ook. Door gebruik te maken van onze SOC-oplossing, worden incidenten vroegtijdig en 24/7 gesignaleerd. Onze klanten krijgen proactief advies en hulp om mitigerende maatregelen te nemen. Zo beschikken zij dus altijd over de juiste securitykennis."

Meer informatie?

Bekijk de website www.avitgroup.com of neem contact op:

Jeroen Pompen - jeroen.pompen@avitgroup.com

Kenny Wauters - kenny.wauters@avitgroup.com

Het toenemend aantal cyberaanvallen heeft ertoe geleid dat de effectiviteit van securitymaatregelen hoger op de agenda is gekomen. Hoewel organisaties doorgaans talloze securityoplossingen hebben geïmplementeerd, blijkt dat zij grote moeite hebben om de vele meldingen die dit oplevert te verwerken. Hiervoor ontbreekt het hen aan de juiste kennis, terwijl er al een grote schaarste is aan security experts. Daar komt nog bij dat cloud computing en hybride werken ervoor hebben gezorgd dat data en applicaties op vele verschillende locaties draaien, wat de nodige extra security-uitdagingen met zich mee brengt.Het SOC is een essentiële aanvulling op bestaande security maatregelen.Om deze uitdagingen en het groeiende aanvalsoppervlak het hoofd te bieden, levert Avit nu ook 24/7 Security Operations Center services. Dit stelt klanten in staat hun complete ICT-omgeving continu te monitoren op dreigingen. Het SOC bestaat uit een combinatie van securitytechnologie - ongeacht leverancier - en een team met ervaren analisten, die de complete securityomgeving een organisatie in de gaten houden. Daarmee is het SOC van Avit een essentiële aanvulling op de bestaande cybersecuritymaatregelen, zoals firewalls, endpoint protection of DNS- en e-mail-security. De lancering van het SOC is een belangrijke stap voor Avit.Met het Security Operations Center speelt Avit in op een groeiende wens bij onze klanten om de security naar een hoger niveau te brengen en te integreren in de infrastructuur. Het is noodzakelijk dat organisaties investeren in het detecteren van securitydreigingen op de werkplekken, binnen de netwerken en in datacenters, waar en wanneer dan ook. Door gebruik te maken van onze SOC-oplossing, worden incidenten vroegtijdig en 24/7 gesignaleerd. Onze klanten krijgen proactief advies en hulp om mitigerende maatregelen te nemen. Zo beschikken zij dus altijd over de juiste securitykennis."