Bedrijven hebben nauwelijks hun cloudstrategie op punt gesteld, of daar kondigt een nieuwe evolutie zich al aan: edge computing. Het gaat om de logische volgende stap in een wereld met almaar meer geconnecteerde en intelligente toestellen. Betekent dat het einde voor het klassieke datacenter en de cloud? Niet meteen. We evolueren naar een hybride omgeving, met applicaties en data die zich on premise bevinden, in de cloud of in de edge.

Schneider Electric introduceert Smart-UPS met APC SmartConnect, de eerste en enige UPS (Uninterruptible Power Supply) voor verspreide IT-omgevingen die geschikt is voor de cloud. Deze oplossingen stelt bedrijven, en dan vooral kmo's met maar weinig IT-personeel en middelen, in staat om de gezondheid van hun UPS-systemen proactief en efficiënt te beheren.

Dankzij de innoverende ECOnversion Mode van Schneider Electric kunnen nu ook de UPS'en uit het Galaxy VX gamma van 500 kW tot 1.500 kW profiteren van de meest optimale efficiëntie. Ook in ECOnversion Mode garanderen we een continue werking en zorgeloze bescherming van uw gebruikers.