Van 26 oktober t.e.m. 30 oktober organiseert Microsoft Belux voor het eerst een volledig virtuele Security Week. Tijdens de Microsoft Digital Security Week 2020 kun je dankzij een virtueel evenement bijleren over de verschillende Microsoft Security-oplossingen. Mede dankzij de huidige stijging in telewerken, is er een verhoogde nood aan intelligente security-oplossingen. Microsoft bracht tijdens de laatste jaren verschillende van deze oplossingen op de markt, van basis anti-malware tot een uitgebreide AI-gebaseerde SIEM-oplossing. Er is voor ieder wat wils.

Om de voordelen en toepassingen van deze oplossingen duidelijk te maken en klanten bij de beveiliging van hun bedrijf bij te staan, werd de Digital Security Week op poten gezet.

Gedurende ongeveer één uur per dag, over een periode van vijf dagen, zullen lokale Microsoft Partners elk een deel van de security-oplossingen bespreken, waarbij steeds een real-life klantenscenario wordt besproken. Microsoft Belux verzorgt de openings- en sluitingskeynote.

Daarnaast wordt aan de deelnemers steeds de kans geboden om - na elke presentatie - tijdens een live Q&A-sessie al hun vragen te stellen. Hierin zal zowel de partner die de presentatie gaf, alsook een Microsoft-verantwoordelijke aanwezig zijn. Het doel is dat deelnemers op het einde van de week met alle zekerheid de security-oplossingen van hun bedrijf onder handen kunnen nemen.

Ook Microsoft Belux General Manager Didier Ongena zal het woord nemen en de week openen. Een sneak peak vind je hier:

Registreer voor dit gratis virtueel evenement via deze link.

Van 26 oktober t.e.m. 30 oktober organiseert Microsoft Belux voor het eerst een volledig virtuele Security Week. Tijdens de Microsoft Digital Security Week 2020 kun je dankzij een virtueel evenement bijleren over de verschillende Microsoft Security-oplossingen. Mede dankzij de huidige stijging in telewerken, is er een verhoogde nood aan intelligente security-oplossingen. Microsoft bracht tijdens de laatste jaren verschillende van deze oplossingen op de markt, van basis anti-malware tot een uitgebreide AI-gebaseerde SIEM-oplossing. Er is voor ieder wat wils.Om de voordelen en toepassingen van deze oplossingen duidelijk te maken en klanten bij de beveiliging van hun bedrijf bij te staan, werd de Digital Security Week op poten gezet.Gedurende ongeveer één uur per dag, over een periode van vijf dagen, zullen lokale Microsoft Partners elk een deel van de security-oplossingen bespreken, waarbij steeds een real-life klantenscenario wordt besproken. Microsoft Belux verzorgt de openings- en sluitingskeynote.Daarnaast wordt aan de deelnemers steeds de kans geboden om - na elke presentatie - tijdens een live Q&A-sessie al hun vragen te stellen. Hierin zal zowel de partner die de presentatie gaf, alsook een Microsoft-verantwoordelijke aanwezig zijn. Het doel is dat deelnemers op het einde van de week met alle zekerheid de security-oplossingen van hun bedrijf onder handen kunnen nemen.Ook Microsoft Belux General Manager Didier Ongena zal het woord nemen en de week openen. Een sneak peak vind je hier:Registreer voor dit gratis virtueel evenement via deze link.