Bedrijfsleiders en betrokken burgers dagen nu onze bedrijfsmodellen van vóór de crisis uit. Bedrijven zullen moeten innoveren om een duurzame wereld op te bouwen. Dit betekent meer druk op IT-afdelingen om groenere, veerkrachtigere en meer mensgerichte oplossingen te leveren. Verandering staat voor de deur. Hoe halen we er het beste uit?

De meeste organisaties voeren een soort cloudinitiatief uit. Degenen die met succes volwaardige cloudoplossingen hebben omarmd, zijn echter minder talrijk dan u misschien denkt. Bij het ontwikkelen van hun cloudinitiatief rechtvaardigen veel IT-leiders hun cloudproject meestal als een kostenbesparend initiatief. Desalniettemin is deze 'meer doen met minder'-aanpak niet altijd de meest effectieve. Hoewel cloudservices ons in staat stellen waardevolle middelen te besparen, zijn er andere dwingende redenen om naar cloudservices te migreren.

In de huidige context is het essentieel om uw diensten aan te passen zodra uw zakelijke gebruikers ze nodig hebben. Daarom is de mogelijkheid om uw applicaties te optimaliseren de echte waarde van uw cloud. Migreren naar de cloud is dus geen doel op zich, maar eerder een middel om op een agile manier nieuwe oplossingen aan gebruikers te leveren. Bij Fujitsu zijn we van mening dat, om dit te bereiken, nieuwe oplossingen in toenemende mate zullen vertrouwen op multi-cloud infrastructuurdiensten. We zijn ook van mening dat een cloudproject altijd een doordacht plan voor verandermanagement moet hebben.

Het zal ongetwijfeld een uitdaging zijn om dit doel na de crisis te bereiken. Een multicloudproject vereist een mix van professionals: producteigenaren, 'DevOps' -teams en experts op het gebied van verandermanagement. Bij Fujitsu Belgium helpen we je graag om deze uitdaging aan te gaan. Onze ervaren consultants, architecten en verandermanagers staan klaar om samen met u een op maat gemaakt multi-cloud ecosysteem te creëren.

Bovendien heeft Fujitsu een gecompartimenteerd serviceaanbod ontwikkeld dat is ontworpen om de overgang naar multi-cloud te vereenvoudigen. Dit aanbod stelt u in staat om nieuwe multi-clouddiensten te adopteren of om uw eigen reeds bestaande diensten, in kleine beheersbare stappen, te verbeteren met een redelijke investering. Bij ons kunt u een multi-cloudproject starten dat tegemoet komt aan de behoeften van uw klanten.

In een tijd waarin werkritme essentieel is voor succes, zijn bedrijven die agile ontwikkeling toepassen goed voorbereid op 'business as usual' en toekomstige groei, en met Fujitsu heeft u uw agile partner binnen handbereik.

Bezoek onze website en neem contact met ons op voor een aanpak op maat.

Bedrijfsleiders en betrokken burgers dagen nu onze bedrijfsmodellen van vóór de crisis uit. Bedrijven zullen moeten innoveren om een duurzame wereld op te bouwen. Dit betekent meer druk op IT-afdelingen om groenere, veerkrachtigere en meer mensgerichte oplossingen te leveren. Verandering staat voor de deur. Hoe halen we er het beste uit?De meeste organisaties voeren een soort cloudinitiatief uit. Degenen die met succes volwaardige cloudoplossingen hebben omarmd, zijn echter minder talrijk dan u misschien denkt. Bij het ontwikkelen van hun cloudinitiatief rechtvaardigen veel IT-leiders hun cloudproject meestal als een kostenbesparend initiatief. Desalniettemin is deze 'meer doen met minder'-aanpak niet altijd de meest effectieve. Hoewel cloudservices ons in staat stellen waardevolle middelen te besparen, zijn er andere dwingende redenen om naar cloudservices te migreren.In de huidige context is het essentieel om uw diensten aan te passen zodra uw zakelijke gebruikers ze nodig hebben. Daarom is de mogelijkheid om uw applicaties te optimaliseren de echte waarde van uw cloud. Migreren naar de cloud is dus geen doel op zich, maar eerder een middel om op een agile manier nieuwe oplossingen aan gebruikers te leveren. Bij Fujitsu zijn we van mening dat, om dit te bereiken, nieuwe oplossingen in toenemende mate zullen vertrouwen op multi-cloud infrastructuurdiensten. We zijn ook van mening dat een cloudproject altijd een doordacht plan voor verandermanagement moet hebben.Het zal ongetwijfeld een uitdaging zijn om dit doel na de crisis te bereiken. Een multicloudproject vereist een mix van professionals: producteigenaren, 'DevOps' -teams en experts op het gebied van verandermanagement. Bij Fujitsu Belgium helpen we je graag om deze uitdaging aan te gaan. Onze ervaren consultants, architecten en verandermanagers staan klaar om samen met u een op maat gemaakt multi-cloud ecosysteem te creëren.Bovendien heeft Fujitsu een gecompartimenteerd serviceaanbod ontwikkeld dat is ontworpen om de overgang naar multi-cloud te vereenvoudigen. Dit aanbod stelt u in staat om nieuwe multi-clouddiensten te adopteren of om uw eigen reeds bestaande diensten, in kleine beheersbare stappen, te verbeteren met een redelijke investering. Bij ons kunt u een multi-cloudproject starten dat tegemoet komt aan de behoeften van uw klanten. In een tijd waarin werkritme essentieel is voor succes, zijn bedrijven die agile ontwikkeling toepassen goed voorbereid op 'business as usual' en toekomstige groei, en met Fujitsu heeft u uw agile partner binnen handbereik.Bezoek onze website en neem contact met ons op voor een aanpak op maat.