"Met Secure Multi Cloud bouwt u als bedrijf een brug tussen de toepassingen 'on site' (private cloud) en deze in de cloud. U kiest zelf wat de beste plaats voor uw toepassingen is. Secure Multi Cloud biedt drie voordelen: het is een 100% zekere en krachtige oplossing; de kostenstructuur is transparant en u beheert uiterst flexibel uw IT-voorzieningen", legt Gaëtan Willems uit.

Capaciteit rijmt op flexibiliteit

Dank zij Secure Multi Cloud wordt uw verwerkingscapaciteit perfect verdeeld over private en publieke clouds. Als u nood hebt aan meer capaciteit, volstaat het die ergens te activeren. Bovendien verzekert Secure Multi Cloud een beveiligde verbinding tussen de verschillende clouds. Dat vormt de ideale oplossing als sommige toepassingen en gegevens absoluut 'on site' moeten blijven. Voor Proximus zijn beveiliging, toegankelijkheid en bandbreedte prioritair.

Secure Multi Cloud combineert het beste van private en publieke clouds op een krachtige en veilige wijze.

Door het succes van de mobiele ontwikkelingen bevinden bedrijfsgegevens zich nu ook buiten het netwerk van de onderneming, in transit doorheen het internet. Secure Multi Cloud zorgt hierbij voor absolute veiligheid. "Werknemers moeten heel wat toepassingen ook buiten de onderneming kunnen gebruiken. De toegankelijkheid en de beveiliging zijn dan van het grootste belang", preciseert Gaëtan Willems. Proximus legt de lat dan ook op het hoogste niveau. "We zijn conform de ISO 27001-standaard en leven de strengste beveiligingsvoorschriften na. De naam Secure Multi Cloud is dan ook niet gestolen. Bovendien garanderen onze 'end-to-end' SLA's een optimale connectiviteit."

Gegevensopslag in België

Proximus maakt uitsluitend gebruik van nationale datacenters. "Met het oog op de strengste naleving van conformiteitsreglementen door bedrijven, garanderen we dat de gegevens in de cloud in België blijven. Onze klanten genieten van een professionele telefonische ondersteuning, de klok rond en in hun eigen taal. Niet alle internationale leveranciers van clouddiensten bieden zo'n niveau van dienstverlening."

Ondersteuning van a tot z

"Wij zijn een bijzonder ervaren speler op IT-gebied. Wij bouwen clouds en beheren onze eigen clouds. Wij kiezen voor de beste partners, testen nieuwe technologieën en stellen schaalbare oplossingen voor, een professionele dienstverlening dus. We garanderen klaar en duidelijk een maximaal rendement, vanaf een proactieve verhoging van de verwerkingscapaciteit tot het integreren van nieuwe toepassingen, naast een 'disaster recovery' plan."

Een 'business case' voor uw cloud project

De cloud experten en architecten van Proximus zorgen voor een gedetailleerde analyse van uw omgeving. Contacteer Proximus via enterprisecloud@proximus.com.

Ontdek alles over de cloudmogelijkheden voor uw organisatie: www.proximus.be/cloudwhitepapers

"Met Secure Multi Cloud bouwt u als bedrijf een brug tussen de toepassingen 'on site' (private cloud) en deze in de cloud. U kiest zelf wat de beste plaats voor uw toepassingen is. Secure Multi Cloud biedt drie voordelen: het is een 100% zekere en krachtige oplossing; de kostenstructuur is transparant en u beheert uiterst flexibel uw IT-voorzieningen", legt Gaëtan Willems uit.Capaciteit rijmt op flexibiliteitDank zij Secure Multi Cloud wordt uw verwerkingscapaciteit perfect verdeeld over private en publieke clouds. Als u nood hebt aan meer capaciteit, volstaat het die ergens te activeren. Bovendien verzekert Secure Multi Cloud een beveiligde verbinding tussen de verschillende clouds. Dat vormt de ideale oplossing als sommige toepassingen en gegevens absoluut 'on site' moeten blijven. Voor Proximus zijn beveiliging, toegankelijkheid en bandbreedte prioritair.Door het succes van de mobiele ontwikkelingen bevinden bedrijfsgegevens zich nu ook buiten het netwerk van de onderneming, in transit doorheen het internet. Secure Multi Cloud zorgt hierbij voor absolute veiligheid. "Werknemers moeten heel wat toepassingen ook buiten de onderneming kunnen gebruiken. De toegankelijkheid en de beveiliging zijn dan van het grootste belang", preciseert Gaëtan Willems. Proximus legt de lat dan ook op het hoogste niveau. "We zijn conform de ISO 27001-standaard en leven de strengste beveiligingsvoorschriften na. De naam Secure Multi Cloud is dan ook niet gestolen. Bovendien garanderen onze 'end-to-end' SLA's een optimale connectiviteit."Gegevensopslag in BelgiëProximus maakt uitsluitend gebruik van nationale datacenters. "Met het oog op de strengste naleving van conformiteitsreglementen door bedrijven, garanderen we dat de gegevens in de cloud in België blijven. Onze klanten genieten van een professionele telefonische ondersteuning, de klok rond en in hun eigen taal. Niet alle internationale leveranciers van clouddiensten bieden zo'n niveau van dienstverlening."Ondersteuning van a tot z"Wij zijn een bijzonder ervaren speler op IT-gebied. Wij bouwen clouds en beheren onze eigen clouds. Wij kiezen voor de beste partners, testen nieuwe technologieën en stellen schaalbare oplossingen voor, een professionele dienstverlening dus. We garanderen klaar en duidelijk een maximaal rendement, vanaf een proactieve verhoging van de verwerkingscapaciteit tot het integreren van nieuwe toepassingen, naast een 'disaster recovery' plan."Een 'business case' voor uw cloud projectDe cloud experten en architecten van Proximus zorgen voor een gedetailleerde analyse van uw omgeving. Contacteer Proximus via enterprisecloud@proximus.com.Ontdek alles over de cloudmogelijkheden voor uw organisatie: www.proximus.be/cloudwhitepapers