Overheidsdiensten kijken vaak tegen een versnipperd applicatielandschap aan, dat doorheen de jaren organisch is gegroeid. IRIS Professional Solutions pleit ervoor die omgeving te stroomlijnen. Digital Business Automation vormt daarbij een belangrijke pijler.

De oplossing steunt op IBM-technologie en bezorgt een overheidsdienst een flexibele aanpak van case management; knowledge-driven en role-based. De kenniswerkers bepalen met de hulp van een rule engine zelf, waar nodig, het verloop van de processen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en in combinatie met een behendige methodiek voor een kortere time-to-market.

De Belgische overheid gebruikt Digital Business Automation om het overzicht te bewaren over de workload van de kenniswerkers. In de toepassing zien ze meteen welke stappen er nodig zijn in welke dossiers. Die informatie bevond zich vroeger verspreid over verschillende systemen. De nieuwe aanpak resulteert in een snellere doorlooptijd van de dossiers - en zo een hoger niveau van dienstverlening.

Meer weten? Contacteer ons via www.irisprosolutions.com

Overheidsdiensten kijken vaak tegen een versnipperd applicatielandschap aan, dat doorheen de jaren organisch is gegroeid. IRIS Professional Solutions pleit ervoor die omgeving te stroomlijnen. Digital Business Automation vormt daarbij een belangrijke pijler.De oplossing steunt op IBM-technologie en bezorgt een overheidsdienst een flexibele aanpak van case management; knowledge-driven en role-based. De kenniswerkers bepalen met de hulp van een rule engine zelf, waar nodig, het verloop van de processen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en in combinatie met een behendige methodiek voor een kortere time-to-market.De Belgische overheid gebruikt Digital Business Automation om het overzicht te bewaren over de workload van de kenniswerkers. In de toepassing zien ze meteen welke stappen er nodig zijn in welke dossiers. Die informatie bevond zich vroeger verspreid over verschillende systemen. De nieuwe aanpak resulteert in een snellere doorlooptijd van de dossiers - en zo een hoger niveau van dienstverlening.