Snellere en betere dienstverlening dankzij Digital Business Automation

© Getty Images
IRIS Professional Solutions
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

16 mei 2019, 10:25 Bijgewerkt op: 17 augustus 2022, 07:30

Digitale transformatie vereenvoudigt het contact tussen burger en overheid. IRIS Professional Solutions bezorgt de overheid daarbij meer flexibiliteit, wat resulteert in snellere doorlooptijden.

Overheidsdiensten kijken vaak tegen een versnipperd applicatielandschap aan, dat doorheen de jaren organisch is gegroeid. IRIS Professional Solutions pleit ervoor die omgeving te stroomlijnen. Digital Business Automation vormt daarbij een belangrijke pijler.

De oplossing steunt op IBM-technologie en bezorgt een overheidsdienst een flexibele aanpak van case management; knowledge-driven en role-based. De kenniswerkers bepalen met de hulp van een rule engine zelf, waar nodig, het verloop van de processen. Dat zorgt voor meer flexibiliteit en in combinatie met een behendige methodiek voor een kortere time-to-market.

De Belgische overheid gebruikt Digital Business Automation om het overzicht te bewaren over de workload van de kenniswerkers. In de toepassing zien ze meteen welke stappen er nodig zijn in welke dossiers. Die informatie bevond zich vroeger verspreid over verschillende systemen. De nieuwe aanpak resulteert in een snellere doorlooptijd van de dossiers – en zo een hoger niveau van dienstverlening.

Meer weten? Contacteer ons via www.irisprosolutions.com