Inflatie of beleggen

Stijgende energie- en grondstoffenprijzen, ... Inflatie is terug van weggeweest en dat zullen de meeste Belgen ook in hun portefeuille voelen. Heel wat handelaars rekenen de gestegen grondstoffenprijzen immers direct door aan de consument. Ook wie een nieuw energiecontract moet afsluiten, zal even slikken. Na de coronacrisis is het leven merkbaar duurder geworden. Met een historisch lage rente op het spaarboekje en een stijgende inflatie is beleggen op de beurs dan een interessante manier om ervoor te zorgen dat de waarde van je centen niet verder daalt. De beurs is historisch gezien de beste plaats voor wat extra rendement. Zo kan je het hoofd bieden aan het duurdere leven én er zelfs nog wat extra aan overhouden.

Waarom een online beleggingsplatform?

Wat je na aan het hart ligt, koester je intens. Niemand volgt je beleggingen dus zo goed op als jijzelf, zeker als je de nodige financiële interesse hebt. Met een efficiënt online beleggingsplatform van een broker is dat kinderspel. Met een handige app of gewoon via je laptop koop en verkoop je aandelen wanneer je dat zelf wil, op bijna elke wereldbeurs en zonder tussenpersoon. 24 uur op 24, 7 dagen op 7, volg je je portefeuille in real-time optimaal op. Omdat je zelf je beleggingskeuzes maakt, blijven de kosten bovendien ook laag en betaal je geen bewaarloon. Hoe meer je met je portefeuille bezig bent, hoe meer je over beleggen leert. Je kennis groeit stap voor stap, en daar doe je alleen maar voordeel mee.

Betrouwbare informatie is cruciaal

De beurs is voortdurend in beweging en goed geïnformeerd zijn is daarbij voor elke belegger cruciaal. Maar het ene beleggingsplatform is het andere niet. Bolero is het platform dat je de meeste informatie biedt en je zo helpt om door het aandelenbos de bomen nog te zien. Met een krachtige zoekmotor ga je op zoek naar aandelen, trackers, obligaties,... Daarnaast krijg je dagelijks aanbevelingen en beleggingstips van KBC-analisten, up-to-date koersinformatie, een niet te missen beursnieuwsbrief en uitgebreide dossiers over actuele beleggingsthema's. Bolero biedt een schat aan praktische info voor elke beleg-het-zelver en bevat zonder twijfel het rijkste informatieaanbod van alle brokers.

Wil je meer weten over hoe de beurs werkt, hoe je aandelen kiest en hoe je makkelijk van start gaat? Vraag dan de gratis e-gids 'Beursintro' van Bolero aan, met alles wat je moet weten om zelf te beleggen.

Stijgende energie- en grondstoffenprijzen, ... Inflatie is terug van weggeweest en dat zullen de meeste Belgen ook in hun portefeuille voelen. Heel wat handelaars rekenen de gestegen grondstoffenprijzen immers direct door aan de consument. Ook wie een nieuw energiecontract moet afsluiten, zal even slikken. Na de coronacrisis is het leven merkbaar duurder geworden. Met een historisch lage rente op het spaarboekje en een stijgende inflatie is beleggen op de beurs dan een interessante manier om ervoor te zorgen dat de waarde van je centen niet verder daalt. De beurs is historisch gezien de beste plaats voor wat extra rendement. Zo kan je het hoofd bieden aan het duurdere leven én er zelfs nog wat extra aan overhouden.Wat je na aan het hart ligt, koester je intens. Niemand volgt je beleggingen dus zo goed op als jijzelf, zeker als je de nodige financiële interesse hebt. Met een efficiënt online beleggingsplatform van een broker is dat kinderspel. Met een handige app of gewoon via je laptop koop en verkoop je aandelen wanneer je dat zelf wil, op bijna elke wereldbeurs en zonder tussenpersoon. 24 uur op 24, 7 dagen op 7, volg je je portefeuille in real-time optimaal op. Omdat je zelf je beleggingskeuzes maakt, blijven de kosten bovendien ook laag en betaal je geen bewaarloon. Hoe meer je met je portefeuille bezig bent, hoe meer je over beleggen leert. Je kennis groeit stap voor stap, en daar doe je alleen maar voordeel mee.De beurs is voortdurend in beweging en goed geïnformeerd zijn is daarbij voor elke belegger cruciaal. Maar het ene beleggingsplatform is het andere niet. Bolero is het platform dat je de meeste informatie biedt en je zo helpt om door het aandelenbos de bomen nog te zien. Met een krachtige zoekmotor ga je op zoek naar aandelen, trackers, obligaties,... Daarnaast krijg je dagelijks aanbevelingen en beleggingstips van KBC-analisten, up-to-date koersinformatie, een niet te missen beursnieuwsbrief en uitgebreide dossiers over actuele beleggingsthema's. Bolero biedt een schat aan praktische info voor elke beleg-het-zelver en bevat zonder twijfel het rijkste informatieaanbod van alle brokers.Wil je meer weten over hoe de beurs werkt, hoe je aandelen kiest en hoe je makkelijk van start gaat? Vraag dan de gratis e-gids 'Beursintro' van Bolero aan, met alles wat je moet weten om zelf te beleggen.