"Reclame komt te vaak voor en is te groot. We ondernemen stappen om deze twee zaken aan te pakken in de komende weken", aldus Musk. Twitter bevindt zich in moeilijk vaarwater na de aankoop door Musk eind oktober. De sterke man achter Tesla en SpaceX zette in eerste instantie al ongeveer de helft van al het personeel op straat.

Om het nodige geld in het laatje te krijgen, had Musk eerder al een betalingsformule in het leven geroepen waarbij gebruikers tussen de 8 en 11 dollar per maand moesten betalen. Daar zal binnenkort dus nog een duurdere formule bijkomen. Hoe duur die precies zal zijn, is nog niet duidelijk. (Belga)

"Reclame komt te vaak voor en is te groot. We ondernemen stappen om deze twee zaken aan te pakken in de komende weken", aldus Musk. Twitter bevindt zich in moeilijk vaarwater na de aankoop door Musk eind oktober. De sterke man achter Tesla en SpaceX zette in eerste instantie al ongeveer de helft van al het personeel op straat.Om het nodige geld in het laatje te krijgen, had Musk eerder al een betalingsformule in het leven geroepen waarbij gebruikers tussen de 8 en 11 dollar per maand moesten betalen. Daar zal binnenkort dus nog een duurdere formule bijkomen. Hoe duur die precies zal zijn, is nog niet duidelijk. (Belga)