Foto

In beeld: MatchIT 2019 en Movie Night #2

Ook dit jaar organiseerde Data News de jobbeurs MatchIT en aansluitend een tweede editie van de Movie & Networking Night. En dat zag er zo uit. Dank voor uw aanwezigheid!

In beeld: Movie Night #1

Voor de allereerste keer organiseerde Data News een Movie & Networking Night. Na een geslaagde netwerkreceptie, genoten bezoekers van de première van Ready Player One: de nieuwste sci-fi film van Steven Spielberg. Dank aan alle aanwezigen!

In beeld: MatchIT 2018

De derde editie van het Data News jobevent MatchIT zit er op. We hopen dat er alweer wat ICT-vacatures ingevuld zijn! Dank aan de sponsors, partners en bezoekers.

In beeld: She goes ICT 2018

De tiende editie van She Goes ICT leverde niet enkel twee verdiende winnaressen op. Ook de bijna tweehonderd aanwezigen zagen er weer schitterend uit en jawel, daar zijn beelden van!

In beeld: MatchIT 2017

De tweede editie van het jobevent MatchIT zit er alweer op. We hopen dat er alweer wat ict-vacatures ingevuld zijn! Dank aan de sponsors, sprekers en bezoekers.

In beeld: Data News PR Drink 2017

Naar goede gewoonte nodigde Data News contacten uit de pr- en communicatiewereld uit voor een update over onze activiteiten. Daar hoorden uiteraard een natje en een droogje bij, en dat zag er zo uit. Dank voor jullie aanwezigheid!

In beeld: IFA 2017

Data News trok naar de grootste consumentebeurs van West-Europa. De afgelopen dagen kon je hier al het voornaamste nieuws vanop IFA lezen. Met deze fotospecial blikken we terug op een weekend vol hippe tv's, high-tech, maar ook keukenrobots en slimme wasmachines.

In beeld: Data News Awards 2017

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: wie zijn de mooiste ICT-mensen van het hele land? Dat zijn jullie, de 1.100 genodigden van de Data News Awards for Excellence 2017. Geniet hier nog even na van een schitterende avond met verdiende winnaars en een uitstekende sfeer. Dank aan alle aanwezigen en de sponsors!

In beeld: She Goes ICT 2017

Dit was She Goes ICT editie 2017: een mooie locatie (het Art & Design Atomium Museum in Brussel), inspirerende sprekers, verdiende winnaars, en een aangename netwerkavond met héél veel gepassioneerde ict-vrouwen. En niet te vergeten: u zag er beeldig uit.

In beeld: CIO of the Year 2016

Herman De Prins is bekroond tot CIO of the Year 2016 in aanwezigheid van meer dan 400 it-professionals en cio's. Ook twee IT-projecten vielen in de prijzen. Geniet hier nog eens na van een geweldige avond in het mooie decor van Autoworld.

In beeld: Data News PR-drink 2016

Gezellig bijpraten, genieten van een septemberzon (en de verfrissende regenbui nadien) in goed gezelschap. Meer moet dat niet zijn op de jaarlijkse Data News PR-drink. U zag er naar goede gewoonte weer schitterend uit en jawel, daar zijn beelden van!

In beeld: Data News Awards 2016

Meer dan 1.100 prominenten uit de ICT-sector beleefden de Data News Awards vanop de eerste rij. Een gezellige avond met spektakel, lekker eten, iPad-tovenaars en uiteraard 14 winnaars en één ICT Personality of the Year. Onze fotograaf was uiteraard ook van de partij!

In beeld: Kunstenaar toont dat sociale netwerken ook zonder internet bestaan

De Italiaanse kunstenaar Biancoshock trok naar het kleine plaatsje Civitacampomarano waar slechts 400 mensen wonen - voornamelijk ouderen. Internet bestaat er nauwelijks en mobiele telefoons hebben er een slechts netwerk. Voor Biancoshock de ideale plek om aan te tonen dat sociale netwerken ook bestaan zonder internet.

MatchIT: bekijk hier de foto's!

Zo'n 600 starters en ervaren werkkrachten schreven zich in op de website van de gloednieuwe jobbeurs MatchIT. Op het event kon je in contact komen met rekruterende bedrijven en wandelden sommigen zelfs met een nieuwe job de deur uit. Een gesmaakte eerste editie!