Bankman-Fried wordt ervan beschuldigd miljarden dollars aan deposito's van FTX-klanten te hebben gebruikt om zijn eigen hefboomfonds te financieren, vastgoed te kopen en miljoenen dollars aan politieke donaties te doen.

De 30-jarige gevallen crypto-miljardair werd gearresteerd in de Bahama's na het faillissement van FTX en overgeleverd aan de Verenigde Staten. Hij kwam vrij op borgtocht en betaalde daar 250 miljoen dollar voor, maar kreeg wel huisarrest en verbleef bij zijn ouders in Californië. De Amerikaanse krant Wall Street Journal berichtte vorige week al dat Bankman-Fried onschuldig zou pleiten.

Bankman-Fried wordt ervan beschuldigd miljarden dollars aan deposito's van FTX-klanten te hebben gebruikt om zijn eigen hefboomfonds te financieren, vastgoed te kopen en miljoenen dollars aan politieke donaties te doen. De 30-jarige gevallen crypto-miljardair werd gearresteerd in de Bahama's na het faillissement van FTX en overgeleverd aan de Verenigde Staten. Hij kwam vrij op borgtocht en betaalde daar 250 miljoen dollar voor, maar kreeg wel huisarrest en verbleef bij zijn ouders in Californië. De Amerikaanse krant Wall Street Journal berichtte vorige week al dat Bankman-Fried onschuldig zou pleiten.