De Terratec SubSession Traveller geluidssystemen laten je onderweg genieten van een betere audio-ervaring.

Terratec introduceert twee draagbare plug & play luidsprekersystemen die je aansluit op een laptop via usb Hi-Fi. De SubSession Traveller systemen hebben ook een lijningang voor het aansluiten van externe audiobronnen. Er zijn geen drivers nodig.

De SubSession Traveller 3 en Traveller 5 zijn 2.1 geluidssystemen in één behuizing die je met de usb-kabel aansluit. Beide systemen zijn bedoeld om het geluid van apparaten met zwakke luidsprekers op te waarderen. Via de usb-aansluiting wordt het digitale audiosignaal doorgegeven. De Traveller 3 betrekt ook de nodige stroom via de usb-kabel, terwijl de Traveller 5 wordt geleverd met batterijen voor de nodige energie. Ook externe audio-apparaten, zoals mp3-spelers, iPod's, iPhone's en gsm's, kan je met de beide luidsprekersystemen verbinden via de lijningang. De Traveller 3 en 5 hebben een Klasse D versterker aan boord die de ingebouwde woofer van 0,6 watt en de geïntegreerde 2" subwoofer aanstuurt. Met een gewicht van minder dan 500 gram zijn beide apparaten gemakkelijk mobiel inzetbaar. De TerraTec SubSession Traveller 3 heeft een prijskaartje van 49,99 euro, terwijl de SubSession Traveller 5 59,99 euro kost.

Bron: www.diskidee.be

De Terratec SubSession Traveller geluidssystemen laten je onderweg genieten van een betere audio-ervaring. Terratec introduceert twee draagbare plug & play luidsprekersystemen die je aansluit op een laptop via usb Hi-Fi. De SubSession Traveller systemen hebben ook een lijningang voor het aansluiten van externe audiobronnen. Er zijn geen drivers nodig.De SubSession Traveller 3 en Traveller 5 zijn 2.1 geluidssystemen in één behuizing die je met de usb-kabel aansluit. Beide systemen zijn bedoeld om het geluid van apparaten met zwakke luidsprekers op te waarderen. Via de usb-aansluiting wordt het digitale audiosignaal doorgegeven. De Traveller 3 betrekt ook de nodige stroom via de usb-kabel, terwijl de Traveller 5 wordt geleverd met batterijen voor de nodige energie. Ook externe audio-apparaten, zoals mp3-spelers, iPod's, iPhone's en gsm's, kan je met de beide luidsprekersystemen verbinden via de lijningang. De Traveller 3 en 5 hebben een Klasse D versterker aan boord die de ingebouwde woofer van 0,6 watt en de geïntegreerde 2" subwoofer aanstuurt. Met een gewicht van minder dan 500 gram zijn beide apparaten gemakkelijk mobiel inzetbaar. De TerraTec SubSession Traveller 3 heeft een prijskaartje van 49,99 euro, terwijl de SubSession Traveller 5 59,99 euro kost. Bron: www.diskidee.be