Volgens Lenovo is de nieuwe Yoga Book 's werelds dunste en lichtste 2-in-1 tablet. In gesloten toestand meet de Yoga Book maar 9,6 mm aan zijn 'dikste' en 4,05 mm aan zijn 'dunste' zijde. Met een gewicht van 690 gram is deze 2-in-1 tablet ook erg draagbaar.

De Lenovo Yoga Book 2-in-1 bestaat zowel in Android- als Windows-versies, naar keuze met alleen wifi of wifi+lte mobiele dataverbinding.

Deze 2-in-1 tablet heeft een full hd ips-aanraakscherm met een diagionaal van 10,1 inch. Als je de Yoga Book open plooit, verschijnt het Halo Keyboard, een dun verlicht aanraakscherm dat dienst doet als toetsenbord. De glazen beschermingsplaat van dit aanraaktoetsenbord is afgewerkt in een matte laag die een beetje ruw aanvoelt. Samen met een antireflectielaag en "haptic feedback" (subtiele trillingen) zorgt dit volgens Lenovo voor aangenaam typen met tien vingers.

Dankzij het stevige horlogebandscharnier, dat bestand is tegen een druk van maximaal 15 kg, kun je de Yoga Book veilig tot 360 graden openplooien. Deze 2-in-1 tablet is in vier standen bruikbaar: "Browse", "Watch", "Create" en "Type".

De Yoga Book heeft dus geen fysieke toetsen. Het Halo Keyboard verschijnt uitsluitend wanneer je het nodig hebt. De witte lijnen rond de toetsen zorgen voor een goede zichtbaarheid.

Deze 2-in-1 tablet wordt daarnaast geleverd met een stylus die ook gewone inkt bevat. Je kunt een blad papier op het Halo Keyboard leggen en alles wat je daarop tekent of schrijft wordt gedigitaliseerd met behulp van de meegeleverde Lenovo notitie-app.

Maar je kunt met de pen ook direct op het gewone aanraakscherm tekenen en schrijven en ook die informatie wordt digitaal opgeslagen. De stylus ondersteunt 2.048 verschillende drukniveaus en kan hoeken tot 100 graden detecteren, voor een zo natuurlijk mogelijke teken- en schrijfervaring.

De 10,1-inch Yoga Book 2-in-1 tablet is voorzien van een Intel Atom X5 processor met 4GB werkgeheugen en zowel verkrijgbaar met Android 6.01 "Marshmallow" als met Windows 10 Pro. Lenovo zegt dat de niet-verwisselbare batterij het vijftien uur uithoudt.

Uitgebreide technische details vind je op de website van Lenovo.

De Android-versie bestaat in de kleuren Gold en Gunmetal, terwijl de Windows-versie in Carbon Black wordt verkocht. Prijzen starten aan 499 euro voor de Android-versie en 599 euro voor de Windows-variant. Het apparaat ligt eind oktober in de winkels.

Bron: www.diskidee.be

Volgens Lenovo is de nieuwe Yoga Book 's werelds dunste en lichtste 2-in-1 tablet. In gesloten toestand meet de Yoga Book maar 9,6 mm aan zijn 'dikste' en 4,05 mm aan zijn 'dunste' zijde. Met een gewicht van 690 gram is deze 2-in-1 tablet ook erg draagbaar.De Lenovo Yoga Book 2-in-1 bestaat zowel in Android- als Windows-versies, naar keuze met alleen wifi of wifi+lte mobiele dataverbinding.Deze 2-in-1 tablet heeft een full hd ips-aanraakscherm met een diagionaal van 10,1 inch. Als je de Yoga Book open plooit, verschijnt het Halo Keyboard, een dun verlicht aanraakscherm dat dienst doet als toetsenbord. De glazen beschermingsplaat van dit aanraaktoetsenbord is afgewerkt in een matte laag die een beetje ruw aanvoelt. Samen met een antireflectielaag en "haptic feedback" (subtiele trillingen) zorgt dit volgens Lenovo voor aangenaam typen met tien vingers.Dankzij het stevige horlogebandscharnier, dat bestand is tegen een druk van maximaal 15 kg, kun je de Yoga Book veilig tot 360 graden openplooien. Deze 2-in-1 tablet is in vier standen bruikbaar: "Browse", "Watch", "Create" en "Type".De Yoga Book heeft dus geen fysieke toetsen. Het Halo Keyboard verschijnt uitsluitend wanneer je het nodig hebt. De witte lijnen rond de toetsen zorgen voor een goede zichtbaarheid.Deze 2-in-1 tablet wordt daarnaast geleverd met een stylus die ook gewone inkt bevat. Je kunt een blad papier op het Halo Keyboard leggen en alles wat je daarop tekent of schrijft wordt gedigitaliseerd met behulp van de meegeleverde Lenovo notitie-app.Maar je kunt met de pen ook direct op het gewone aanraakscherm tekenen en schrijven en ook die informatie wordt digitaal opgeslagen. De stylus ondersteunt 2.048 verschillende drukniveaus en kan hoeken tot 100 graden detecteren, voor een zo natuurlijk mogelijke teken- en schrijfervaring.De 10,1-inch Yoga Book 2-in-1 tablet is voorzien van een Intel Atom X5 processor met 4GB werkgeheugen en zowel verkrijgbaar met Android 6.01 "Marshmallow" als met Windows 10 Pro. Lenovo zegt dat de niet-verwisselbare batterij het vijftien uur uithoudt.Uitgebreide technische details vind je op de website van Lenovo.De Android-versie bestaat in de kleuren Gold en Gunmetal, terwijl de Windows-versie in Carbon Black wordt verkocht. Prijzen starten aan 499 euro voor de Android-versie en 599 euro voor de Windows-variant. Het apparaat ligt eind oktober in de winkels.Bron: www.diskidee.be