De Chinese hardwarefabrikant Rikomagic lanceert met de MK22/Plus een mediaspeler die draait op het Android 6-besturingssysteem en die zowel zware games als hoge resolutie video's kan afspelen.

De MK22/Plus is uitgerust met een 64-bit Amlogic s912 OctaCore processor, een Mali T820 GPU en 3 GB DDR3 RAM-geheugen. De mediaspeler heeft een intern eMMC-geheugen van 32 GB voor het opslaan van mediabestanden. Het geheugen kan je uitbreiden door middel van van een SD-kaart.

De Rikomagic mediaspeler heeft een dual-band Wifi-ontvanger met externe antenne die zowel de standaard 2,4 GHz als de minder drukke 5 GHz-frequentie ondersteunt.

Standaard zijn diverse apps op de mediaplager geïnstalleerd, waaronder YouTube en het opensource mediacenter Kodi dat 4K-kwaliteit ondersteunt. De MK22/Plus wordt geleverd met een afstandsbediening en HDMI-kabels.

De Rikomagic MK22/Plus mediaspeler heeft een adviesprijs van 119,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Chinese hardwarefabrikant Rikomagic lanceert met de MK22/Plus een mediaspeler die draait op het Android 6-besturingssysteem en die zowel zware games als hoge resolutie video's kan afspelen.De MK22/Plus is uitgerust met een 64-bit Amlogic s912 OctaCore processor, een Mali T820 GPU en 3 GB DDR3 RAM-geheugen. De mediaspeler heeft een intern eMMC-geheugen van 32 GB voor het opslaan van mediabestanden. Het geheugen kan je uitbreiden door middel van van een SD-kaart.De Rikomagic mediaspeler heeft een dual-band Wifi-ontvanger met externe antenne die zowel de standaard 2,4 GHz als de minder drukke 5 GHz-frequentie ondersteunt.Standaard zijn diverse apps op de mediaplager geïnstalleerd, waaronder YouTube en het opensource mediacenter Kodi dat 4K-kwaliteit ondersteunt. De MK22/Plus wordt geleverd met een afstandsbediening en HDMI-kabels.De Rikomagic MK22/Plus mediaspeler heeft een adviesprijs van 119,95 euro.Bron: www.diskidee.be