6-inch smartphone met krachtige selfiecamera

Sony Xperia XA Ultra © Sony

Sony lanceert de Xperia XA Ultra, een 6-inch smartphone in een slank ontwerp met aan de voorzijde een 16 megapixel camera met flitser en een low-light sensor voor het maken van selfies.

De nieuwe Sony Xperia XA Ultra smartphone heeft een randloos 6-inch Full-HD (1080p) scherm met gebogen glas. Het toestel meet 164 x 79 x 8,4 mm en weegt 202 gram.

De 16 megapixel camera met low-light sensor aan de voorzijde heeft een smart selfie flits-functie en gebruikt Optical Image Stabilisation, zodat je ook in donkere omstandigheden selfies kan maken. De hoofdcamera ,met hybride autofocus op de achterzijde biedt een maximale resolutie van 21,5 megapixel. Met Quick Launch & Capture kan je binnen een fractie van een seconde schakelen tussen stand-by en het maken van een foto.

De Xperia XA Ultra draait op een MediaTek MT6755 64-bits octa-core processor en 3 GB RAM en heeft 16 GB intern geheugen (waarvan circa 10 GB beschikbaar). De opslag is uitbreidbaar met microSD-kaartjes tot 200 GB. Besturingssysteem is Android 6.0.1 (Marshmallow).

Volgens Sony biedt de 2700 mAh batterij van de Xperia XA Ultra een autonomie tot 2 dagen. Met de Quick Charger UCH-12 beschikt het toestel binnen 10 minuten weer over 5,5 uur batterijduur.

De Sony Xperia XA Ultra is vanaf juli verkrijgbaar in Lime Goud, Wit en Zwart voor een adviesprijs van 399 euro

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content