Archos introduceert half januari een Android Honeycomb tablet met een adviesprijs die net onder de 200 euro blijft.

De Archos 70b Internet Tablet is een 7-inch tablet en de opvolger van de Archos 70 IT GEN 8. De nieuwe Android internettablet heeft een verbeterd capacitief aanraakscherm met een hogere resolutie van 1024 x 600 pixels, een 1,2 GHz processor en 512 MB RAM. De tablet biedt Google's suite aan mobiele toepassingen en toegang tot de apps uit de Android Market.

Samen met de krachtigere processor, het hoger RAM geheugen zorgt het Android Honeycomb besturingssysteem voor sneller en intuïtiever multitasken en navigeren van en naar de home schermen. De Archos 70b Internet Tablet beschikt over 3D Graphics accelerator, Wi-Fi connectiviteit en heeft een microSD-aansluiting en HDMI- output, zodat je video's en 3D-games ook op je HD-tv kunt spelen.

De prijzen van de Archos 70b Internet Tablet starten bij 199 euro voor de 8 GB-versie. De tablet zal vanaf half januari 2012 te koop zijn.

Bron: www.diskidee.be

Archos introduceert half januari een Android Honeycomb tablet met een adviesprijs die net onder de 200 euro blijft. De Archos 70b Internet Tablet is een 7-inch tablet en de opvolger van de Archos 70 IT GEN 8. De nieuwe Android internettablet heeft een verbeterd capacitief aanraakscherm met een hogere resolutie van 1024 x 600 pixels, een 1,2 GHz processor en 512 MB RAM. De tablet biedt Google's suite aan mobiele toepassingen en toegang tot de apps uit de Android Market. Samen met de krachtigere processor, het hoger RAM geheugen zorgt het Android Honeycomb besturingssysteem voor sneller en intuïtiever multitasken en navigeren van en naar de home schermen. De Archos 70b Internet Tablet beschikt over 3D Graphics accelerator, Wi-Fi connectiviteit en heeft een microSD-aansluiting en HDMI- output, zodat je video's en 3D-games ook op je HD-tv kunt spelen. De prijzen van de Archos 70b Internet Tablet starten bij 199 euro voor de 8 GB-versie. De tablet zal vanaf half januari 2012 te koop zijn. Bron: www.diskidee.be