De Samsung CLP-775ND A4-kleurenlaserprinter is uitgerust met een dual core processor en print tot 33 A4-pagina's per minuut.

De nieuwe Samsung kleurenlaser is bedoeld voor de zakelijke markt en met name voor kleine en middelgrote bedrijven met grote afdrukvolumes. De eerste pagina schuift binnen 11 seconden uit de printer, ook bij complexe grote kleurendocumenten, aldus Samsung.

De CLP-775ND heeft een 1 GB Ethernet netwerkaansluiting. De papiercapaciteit bedraagt maximaal 1600 pagina's uit drie lades en de laserprinter kan ook overweg met dikker papier en hoogwaardige papiersoorten.

De CLP-775ND verbruikt 22% minder energie ook in stand-by-modus dan eerdere modellen volgens Samsung. De kleurenlaser heeft een ingebouwde duplexeenheid die een 2-Up modus biedt en lege pagina's overslaat, zodat minder toner wordt verbruikt.

De CLP-775ND biedt ook printerbeheer met de SyncThru Admin 5 en Easy Printer Manager van Samsung. Met SyncThru Admin kunnen meerdere printers remote worden beheerd. Het programma Easy Printer Manager dient om de instellingen te configureren, de printerstatus te bewaken of toner te bestellen.

Standaard levert Samsung ook Security Framework bij de laserprinter. Documenten worden pas vrijgegeven wanneer de gebruiker een viercijferige code op het apparaat intoetst. Deze mogelijkheid voorkomt dat gevoelige of vertrouwelijke informatie op de printer achterblijft of door derden wordt meegenomen. Documenten worden ook beschermd door een 256-bits sleutel voor encryptie op de harde schijf.

De Samsung CLP-775ND A4-kleurenlaserprinter heeft een adviesprijs van 659 euro (excl. BTW). De printer heeft de volgende afmetingen: 446 x 481 x 464 mm.

Bron: www.diskidee.be

De Samsung CLP-775ND A4-kleurenlaserprinter is uitgerust met een dual core processor en print tot 33 A4-pagina's per minuut. De nieuwe Samsung kleurenlaser is bedoeld voor de zakelijke markt en met name voor kleine en middelgrote bedrijven met grote afdrukvolumes. De eerste pagina schuift binnen 11 seconden uit de printer, ook bij complexe grote kleurendocumenten, aldus Samsung. De CLP-775ND heeft een 1 GB Ethernet netwerkaansluiting. De papiercapaciteit bedraagt maximaal 1600 pagina's uit drie lades en de laserprinter kan ook overweg met dikker papier en hoogwaardige papiersoorten. De CLP-775ND verbruikt 22% minder energie ook in stand-by-modus dan eerdere modellen volgens Samsung. De kleurenlaser heeft een ingebouwde duplexeenheid die een 2-Up modus biedt en lege pagina's overslaat, zodat minder toner wordt verbruikt. De CLP-775ND biedt ook printerbeheer met de SyncThru Admin 5 en Easy Printer Manager van Samsung. Met SyncThru Admin kunnen meerdere printers remote worden beheerd. Het programma Easy Printer Manager dient om de instellingen te configureren, de printerstatus te bewaken of toner te bestellen. Standaard levert Samsung ook Security Framework bij de laserprinter. Documenten worden pas vrijgegeven wanneer de gebruiker een viercijferige code op het apparaat intoetst. Deze mogelijkheid voorkomt dat gevoelige of vertrouwelijke informatie op de printer achterblijft of door derden wordt meegenomen. Documenten worden ook beschermd door een 256-bits sleutel voor encryptie op de harde schijf. De Samsung CLP-775ND A4-kleurenlaserprinter heeft een adviesprijs van 659 euro (excl. BTW). De printer heeft de volgende afmetingen: 446 x 481 x 464 mm.Bron: www.diskidee.be