Acer kondigt nieuwe ultrabooks aan in de Aspire TimelineUltra reeks die verkrijgbaar zullen zijn in een 14-inch en 15-inch uitvoering. De batterij is goed voor een werktijd van acht uur.

Acers nieuwe Aspire TimelineUltra M5 ultrabooks maken gebruik van de derde generatie Intel Core-processoren. Grafische kracht wordt geleverd door de Nvidia GeForce GT640M grafische kaart met 1 GB DDR5-geheugen en ondersteuning voor PhysX, dat meer gedetailleerde effecten levert in games. Acers Green Instant-On zorgt ervoor dat de ultrabooks in 1,5 seconde opstarten vanuit de slaapstand, terwijl Acers Instant Connect zorgt voor een snelle toegang (2,5 seconden) tot het netwerk en internet.

Ondanks een behuizing die slechts 20 mm dik is, heeft de Aspire M5 ultrabookreeks toch een optisch station. Ook voeren ze een toetsenbord met achtergrondverlichting en heeft het 15,6-inch model bovendien een numeriek toetsenblok. Naast een uitvoering met een hybride harde schijf is ook een configuratie mogelijk met een geïntegreerde solid state drive.

Volgens Acer biedt de Aspire M5 Ultrabook-reeks een accuwerktijd van acht uur. Meer specificaties maakte Acer voorlopig niet bekend. De Acer Aspire TimelineUltra M5 ultrabook-serie zal wellicht in juni te koop zijn. Over de adviesprijzen werd niets meegedeeld.

Bron: www.diskidee.be

Acer kondigt nieuwe ultrabooks aan in de Aspire TimelineUltra reeks die verkrijgbaar zullen zijn in een 14-inch en 15-inch uitvoering. De batterij is goed voor een werktijd van acht uur. Acers nieuwe Aspire TimelineUltra M5 ultrabooks maken gebruik van de derde generatie Intel Core-processoren. Grafische kracht wordt geleverd door de Nvidia GeForce GT640M grafische kaart met 1 GB DDR5-geheugen en ondersteuning voor PhysX, dat meer gedetailleerde effecten levert in games. Acers Green Instant-On zorgt ervoor dat de ultrabooks in 1,5 seconde opstarten vanuit de slaapstand, terwijl Acers Instant Connect zorgt voor een snelle toegang (2,5 seconden) tot het netwerk en internet. Ondanks een behuizing die slechts 20 mm dik is, heeft de Aspire M5 ultrabookreeks toch een optisch station. Ook voeren ze een toetsenbord met achtergrondverlichting en heeft het 15,6-inch model bovendien een numeriek toetsenblok. Naast een uitvoering met een hybride harde schijf is ook een configuratie mogelijk met een geïntegreerde solid state drive. Volgens Acer biedt de Aspire M5 Ultrabook-reeks een accuwerktijd van acht uur. Meer specificaties maakte Acer voorlopig niet bekend. De Acer Aspire TimelineUltra M5 ultrabook-serie zal wellicht in juni te koop zijn. Over de adviesprijzen werd niets meegedeeld.Bron: www.diskidee.be