De MvixBOX is volgens de fabrikant een internetharde-schijf, maar eigenlijk is het een NAS of Network Attached Storage product.

Mvix kondigt de Mvix MvixBOX WDN-2000 Internet Harddisk aan die je kan inzetten als centrale opslag voor al je digitale bestanden. De MvixBOX is beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een capaciteit tot 2 TB (2000 GB). De MvixBOX kan je in het (draadloze) thuisnetwerk hangen. De NAS heeft twee SATA slots met een capaciteit per slot tot 1 TB. Je kunt één van de harde schijven instellen om automatisch back-ups te maken. Alle digitale bestanden die je op de harde schijf opslaat kun je zowel binnenshuis als buitenshuis vanaf iedere pc benaderen via een internetbrowser. Je kunt ook vrienden en familie een gebruikersnaam en wachtwoord geven zodat ze toegang kunnen krijgen tot een voor hen opengesteld deel op de harde schijf. De MvixBOX is compatibel met Windows, Linux en Mac. De Mvix MvixBOX is vanaf medio november leverbaar. Adviesprijzen starten bij 349 euro voor een 500 GB uitvoering.

Bron: www.diskidee.be

De MvixBOX is volgens de fabrikant een internetharde-schijf, maar eigenlijk is het een NAS of Network Attached Storage product. Mvix kondigt de Mvix MvixBOX WDN-2000 Internet Harddisk aan die je kan inzetten als centrale opslag voor al je digitale bestanden. De MvixBOX is beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een capaciteit tot 2 TB (2000 GB). De MvixBOX kan je in het (draadloze) thuisnetwerk hangen. De NAS heeft twee SATA slots met een capaciteit per slot tot 1 TB. Je kunt één van de harde schijven instellen om automatisch back-ups te maken. Alle digitale bestanden die je op de harde schijf opslaat kun je zowel binnenshuis als buitenshuis vanaf iedere pc benaderen via een internetbrowser. Je kunt ook vrienden en familie een gebruikersnaam en wachtwoord geven zodat ze toegang kunnen krijgen tot een voor hen opengesteld deel op de harde schijf. De MvixBOX is compatibel met Windows, Linux en Mac. De Mvix MvixBOX is vanaf medio november leverbaar. Adviesprijzen starten bij 349 euro voor een 500 GB uitvoering. Bron: www.diskidee.be