De MSI Wind Top AE2281G is een all-in-one desktop-pc die is uitgerust met een 22-inch (55,88 cm) Full HD Anti-Glare MultiTouch schem.

De alles-in-één pc van MSI draait met een Intel Core i5-3450s Quad-Core processor, 4 GB DDR3 1333 MHz geheugen (maximaal 8 GB) en een Nvidia GeForce GT630M grafische kaart met Nvidia Optimus Technologie. De opslagcapaciteit van de harde schijf bedraagt 500 GB.

Aansluiten van externe hardware is mogelijk dankzij de twee USB 3.0-poorten met MSI Super Charger technologie en vier USB 2.0-poorten. De MSI Super Charger technologie maakt het mogelijk om USB-apparaten op te laden terwijl de All-in-One uit staat en reduceert tevens de laadtijd met 40 %. De MSI AE2281G kan je via HDMI-in en MSI's Instant Display Technologie gebruiken als extern beeldscherm.

MSI's alles-in-één desktop-pc komt met exclusieve software. Zo kan je met MSI's Smart Media Link multimediabestanden tegelijkertijd afspelen op verschillende systemen via het LAN- of WiFi-netwerk. Met MSI's Smart Sync software kan je Outlook contactgegevens, kalenderinformatie, foto's, audiobestanden, documenten en websitebookmarks synchroniseren met andere computers.

Het LED-beelscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kan uitgeschakeld worden zonder dat de all-in-one pc in stand-bymodus gaat. De AE2281G wordt geleverd met een draadloos toetsenbord en muis. De MSI Wind Top AE2281G all-in-one desktop-pc is eind juli leverbaar voor een adviesprijs van 1.059 euro.

Bron: www.diskidee.be

De MSI Wind Top AE2281G is een all-in-one desktop-pc die is uitgerust met een 22-inch (55,88 cm) Full HD Anti-Glare MultiTouch schem. De alles-in-één pc van MSI draait met een Intel Core i5-3450s Quad-Core processor, 4 GB DDR3 1333 MHz geheugen (maximaal 8 GB) en een Nvidia GeForce GT630M grafische kaart met Nvidia Optimus Technologie. De opslagcapaciteit van de harde schijf bedraagt 500 GB. Aansluiten van externe hardware is mogelijk dankzij de twee USB 3.0-poorten met MSI Super Charger technologie en vier USB 2.0-poorten. De MSI Super Charger technologie maakt het mogelijk om USB-apparaten op te laden terwijl de All-in-One uit staat en reduceert tevens de laadtijd met 40 %. De MSI AE2281G kan je via HDMI-in en MSI's Instant Display Technologie gebruiken als extern beeldscherm. MSI's alles-in-één desktop-pc komt met exclusieve software. Zo kan je met MSI's Smart Media Link multimediabestanden tegelijkertijd afspelen op verschillende systemen via het LAN- of WiFi-netwerk. Met MSI's Smart Sync software kan je Outlook contactgegevens, kalenderinformatie, foto's, audiobestanden, documenten en websitebookmarks synchroniseren met andere computers. Het LED-beelscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels kan uitgeschakeld worden zonder dat de all-in-one pc in stand-bymodus gaat. De AE2281G wordt geleverd met een draadloos toetsenbord en muis. De MSI Wind Top AE2281G all-in-one desktop-pc is eind juli leverbaar voor een adviesprijs van 1.059 euro.Bron: www.diskidee.be