De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 zijn nieuwe micromuzieksystemen in een slanke behuizing met een geïntegreerd dock voor een iPhone of een iPod.

De alles-in-één micromuzieksystemen van Pioneer hebben twee afzonderlijke luidsprekers met een vermogen van 20 watt elk. Naast een AUX-ingang bieden de X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 van Pioneer ook nog aansluitingen voor hoofdtelefoons en usb-apparaten.

De X-SMC5 en de X-SMC3 ondersteunen ook AirPlay waarmee je muziek van je muziekbibliotheek van iTunes of op je iPod touch, iPhone of iPad draadloos of via Ethernet kan streamen. De informatie over song en album worden op het lcd-kleurenscherm van de microsystemen getoond en ook op een beeldscherm of tv-toestel indien aangesloten.

Al wie de Air Jam app van Pioneer, die je gratis kan downloaden in de App Store, heeft geïnstalleerd op zijn iPhone, iPad of iPod touch kan songs bijdragen en toevoegen aan een gemeenschappelijke playlist, zodat je niet alleen van je eigen muziek maar ook die van je vrienden kan genieten.

Met de AS-BT200 Bluetooth adapter, die bij de X-SMC1 en de X-SCM3 een optie is, kunnen tot vier apparaten via Bluetooth worden gepaird. De Air Jam App slaat ook de lijsten op van de songs die voor iedere sessie werden aangemaakt, zodat die songs later op de iTunes Store kunnen worden aangekocht.

De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 Slim AV Micro Systems zijn al verkrijgbaar en hebben de volgende adviesprijzen:

- X-SMC1-K/S 249 euro

- X-SMC3-K/S 299 euro

- X-SMC5-K/S 399 euro

Bron: www.diskidee.be

De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 zijn nieuwe micromuzieksystemen in een slanke behuizing met een geïntegreerd dock voor een iPhone of een iPod. De alles-in-één micromuzieksystemen van Pioneer hebben twee afzonderlijke luidsprekers met een vermogen van 20 watt elk. Naast een AUX-ingang bieden de X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 van Pioneer ook nog aansluitingen voor hoofdtelefoons en usb-apparaten. De X-SMC5 en de X-SMC3 ondersteunen ook AirPlay waarmee je muziek van je muziekbibliotheek van iTunes of op je iPod touch, iPhone of iPad draadloos of via Ethernet kan streamen. De informatie over song en album worden op het lcd-kleurenscherm van de microsystemen getoond en ook op een beeldscherm of tv-toestel indien aangesloten. Al wie de Air Jam app van Pioneer, die je gratis kan downloaden in de App Store, heeft geïnstalleerd op zijn iPhone, iPad of iPod touch kan songs bijdragen en toevoegen aan een gemeenschappelijke playlist, zodat je niet alleen van je eigen muziek maar ook die van je vrienden kan genieten. Met de AS-BT200 Bluetooth adapter, die bij de X-SMC1 en de X-SCM3 een optie is, kunnen tot vier apparaten via Bluetooth worden gepaird. De Air Jam App slaat ook de lijsten op van de songs die voor iedere sessie werden aangemaakt, zodat die songs later op de iTunes Store kunnen worden aangekocht. De Pioneer X-SMC1, X-SMC3 en X-SMC5 Slim AV Micro Systems zijn al verkrijgbaar en hebben de volgende adviesprijzen:- X-SMC1-K/S 249 euro- X-SMC3-K/S 299 euro- X-SMC5-K/S 399 euroBron: www.diskidee.be