Samen met het Octiv 650 audiospeaker-systeem voor iPhone en iPod lanceert fabrikant Altec Lansing de gratis app Music Mood waarmee je ontspannende video's en geluiden kan afspelen.

Het Altec Lansing Octiv 650 speakerdock heeft een minimalistisch design, maar produceert volgens de fabrikant toch een natuurlijk, krachtig en warm geluid dankzij de AudioAlignment-technologie. Die stemt alle onderdelen zoals de 3-inch full-range driver, de neerwaarts gerichte 4-inch subwoofer, de elektronica en de behuizing optimaal op elkaar af.

Via de aux-ingang kun je een andere muziekbron aansluiten op de Octive 650. Via component- en composiet-aansluitingen kun je de Octiv 650 ook op je tv aansluiten om op die manier de video's die op je iPod of iPhone opgeslagen zijn, te bekijken. Het bijbehorende geluid wordt dan uiteraard weergegeven door de Octiv 650.

Met de gratis Music Mood app kunnen gebruikers hun geluidsvoorkeuren instellen met behulp van een 7-bands grafische equalizer. Bovendien kan de app verschillende ontspannende geluiden en video's weergegeven. De 'Ambient Sound & Visual Generator' in de app - we verzinnen het niet - voorziet de huiskamer van oceaangolven, zachte regenval of een romantisch knetterend haardvuur.

Voor iPhone-gebruikers ondersteunt deze speakerdock ook 'in-call support', zodat de muziek wordt gepauzeerd wanneer iemand je opbelt. Een afstandsbediening wordt eveneens meegeleverd. De Altec Lansing Octiv 650 kost 179,99 euro. De Music Mood app kun je gratis downloaden in de iTunes app store.

Bron: www.diskidee.be

Samen met het Octiv 650 audiospeaker-systeem voor iPhone en iPod lanceert fabrikant Altec Lansing de gratis app Music Mood waarmee je ontspannende video's en geluiden kan afspelen. Het Altec Lansing Octiv 650 speakerdock heeft een minimalistisch design, maar produceert volgens de fabrikant toch een natuurlijk, krachtig en warm geluid dankzij de AudioAlignment-technologie. Die stemt alle onderdelen zoals de 3-inch full-range driver, de neerwaarts gerichte 4-inch subwoofer, de elektronica en de behuizing optimaal op elkaar af. Via de aux-ingang kun je een andere muziekbron aansluiten op de Octive 650. Via component- en composiet-aansluitingen kun je de Octiv 650 ook op je tv aansluiten om op die manier de video's die op je iPod of iPhone opgeslagen zijn, te bekijken. Het bijbehorende geluid wordt dan uiteraard weergegeven door de Octiv 650. Met de gratis Music Mood app kunnen gebruikers hun geluidsvoorkeuren instellen met behulp van een 7-bands grafische equalizer. Bovendien kan de app verschillende ontspannende geluiden en video's weergegeven. De 'Ambient Sound & Visual Generator' in de app - we verzinnen het niet - voorziet de huiskamer van oceaangolven, zachte regenval of een romantisch knetterend haardvuur.Voor iPhone-gebruikers ondersteunt deze speakerdock ook 'in-call support', zodat de muziek wordt gepauzeerd wanneer iemand je opbelt. Een afstandsbediening wordt eveneens meegeleverd. De Altec Lansing Octiv 650 kost 179,99 euro. De Music Mood app kun je gratis downloaden in de iTunes app store.Bron: www.diskidee.be