De Ewent EW1355 5-Poorts Autolader 10.8A biedt een oplossing om toestellen ook op te laden op de achterbank van een auto.

De autolader bestaat uit twee delen. Het eerste deel plug je in in de 12V-voeding van je voertuig. Dit gedeelte heeft al twee usb-poorten.

Het tweede gedeelte heeft drie usb-poorten en kan je met een clip bevestigen aan de autostoel. Beide delen verbind je met een kabel met een lengte van 1,5 meter.

De 5-Poorts Autolader is uitgerust met Smart IC dat zorgt voor een automatische stroomverdeling tussen de aansloten apparaten.

De Ewent EW1355 herkent ook hoeveel stroom het aangesloten apparaat nodig heeft en stopt het laden wanneer de batterij van het aangesloten apparaat vol is.

De EW1355 is voorzien van bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting.

De Ewent 5-Poorts USB Autolader 10.8A heeft een adviesprijs van 24,50 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Ewent EW1355 5-Poorts Autolader 10.8A biedt een oplossing om toestellen ook op te laden op de achterbank van een auto.De autolader bestaat uit twee delen. Het eerste deel plug je in in de 12V-voeding van je voertuig. Dit gedeelte heeft al twee usb-poorten.Het tweede gedeelte heeft drie usb-poorten en kan je met een clip bevestigen aan de autostoel. Beide delen verbind je met een kabel met een lengte van 1,5 meter.De 5-Poorts Autolader is uitgerust met Smart IC dat zorgt voor een automatische stroomverdeling tussen de aansloten apparaten.De Ewent EW1355 herkent ook hoeveel stroom het aangesloten apparaat nodig heeft en stopt het laden wanneer de batterij van het aangesloten apparaat vol is.De EW1355 is voorzien van bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting.De Ewent 5-Poorts USB Autolader 10.8A heeft een adviesprijs van 24,50 euro.Bron: www.diskidee.be