De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is het nieuwe vlaggenschip voor home entertainment van de fabrikant. De receiver levert versterking voor zeven luidsprekers en twee subwoofers en kan je met het thuisnetwerk verbinden.

De STR-DA5700ES AV-ontvanger biedt volgens Sony filmgeluid zoals het was bedoeld dankzij HD Digital Cinema Sound, dat werd ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment om de akoestiek te reproduceren van de geluidsstudio's in Hollywood. Ook kan je opteren voor concertzaalgeluid: je hebt de keuze uit diverse beroemde concertzalen, waarvan Sony de akoestiek heeft gereproduceerd door het geluid in deze zalen te meten met een 8-punts meetmicrofoon.

De Sony STR-DA5700ES ondersteunt ook 3D-weergave. Het 7.2-kanaals systeem levert surround sound via zeven luidsprekers en twee subwoofers. Echte Home Cinema-enthousiastelingen kunnen het systeem nog uitbreiden naar 9.2-kanaals door twee Front High speakers toe te voegen. Met de Digital Cinema Auto Calibration-functie kan je het systeem de luidsprekers automatisch laten configureren voor een optimaal geluid.

De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is uitgerust met acht HDMI-ingangen voor het aansluiten van apparaten, zoals Blu-ray Disc-speler, digitale tv of PS3. Je kan ook naar internetradio luisteren of muziek streamen uit je muziekbibliotheek via de netwerkaansluiting of draadloos via WiFi. Ook een USB-DAC-aansluiting behoort tot de uitrusting. De AV-ontvanger is uitgerust met DTS Neo:X-technologie die stereo 5.1- of 7.1-bronmateriaal kan omzetten naar 9.1-kanalen.

De Sony STR-DA5700ES wordt geleverd met een afstandsbediening, maar als je de Media Remote app in de Apple App Store of de Android Market downloadt, kan je het toestel ook bedienen vanaf een smartphone of tablet. De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is al te koop. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 2.490 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is het nieuwe vlaggenschip voor home entertainment van de fabrikant. De receiver levert versterking voor zeven luidsprekers en twee subwoofers en kan je met het thuisnetwerk verbinden. De STR-DA5700ES AV-ontvanger biedt volgens Sony filmgeluid zoals het was bedoeld dankzij HD Digital Cinema Sound, dat werd ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment om de akoestiek te reproduceren van de geluidsstudio's in Hollywood. Ook kan je opteren voor concertzaalgeluid: je hebt de keuze uit diverse beroemde concertzalen, waarvan Sony de akoestiek heeft gereproduceerd door het geluid in deze zalen te meten met een 8-punts meetmicrofoon. De Sony STR-DA5700ES ondersteunt ook 3D-weergave. Het 7.2-kanaals systeem levert surround sound via zeven luidsprekers en twee subwoofers. Echte Home Cinema-enthousiastelingen kunnen het systeem nog uitbreiden naar 9.2-kanaals door twee Front High speakers toe te voegen. Met de Digital Cinema Auto Calibration-functie kan je het systeem de luidsprekers automatisch laten configureren voor een optimaal geluid. De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is uitgerust met acht HDMI-ingangen voor het aansluiten van apparaten, zoals Blu-ray Disc-speler, digitale tv of PS3. Je kan ook naar internetradio luisteren of muziek streamen uit je muziekbibliotheek via de netwerkaansluiting of draadloos via WiFi. Ook een USB-DAC-aansluiting behoort tot de uitrusting. De AV-ontvanger is uitgerust met DTS Neo:X-technologie die stereo 5.1- of 7.1-bronmateriaal kan omzetten naar 9.1-kanalen. De Sony STR-DA5700ES wordt geleverd met een afstandsbediening, maar als je de Media Remote app in de Apple App Store of de Android Market downloadt, kan je het toestel ook bedienen vanaf een smartphone of tablet. De Sony STR-DA5700ES AV-ontvanger is al te koop. De adviesprijs werd niet meegedeeld, maar op het internet vonden we een prijs van 2.490 euro.Bron: www.diskidee.be