De Sony STR-DN1030 is een 7.2-kanaals thuisbioscoopontvanger die beschikt over ingebouwde Wi-Fi-, AirPlay- en netwerkconnectiviteit.

De nieuwe 7.2-kanaals AV-receiver van Sony biedt een vermogen van 120 watt per kanaal. Met de Digital Cinema Auto Calibration-functie stem je het thuisbioscoopsysteem automatisch af zodat het optimaal geluid levert gebaseerd op de opstelling van je luidsprekers. HD Digital Cinema Sound- en geluidsoptimalisatietechnologieën zorgen samen voor een authentiek bioscoopgeluid volgens Sony.

Sony's STR-DN1030 is ook de eerste AV-receiver die standaard draadloze verbindingen biedt. Je kan draadlooz muziek streamen van een iPhone, iPod of iPad met AirPlay of van je pc, tablet en andere draadloze netwerken ondersteunende apparaten met de ingebouwde WiFi. Met een gratis app kan je Apple- of Android-apparaten ook gebruiken als afstandsbediening.

De STR-DN1030 AV-receiver is uitgerust met een hele reeks aansluitingen waaronder vijf HDMI-inputs, één HDMI-output en een USB 2.0-aansluiting. De Sony STR-DN1030 heeft een adviesprijs van 600 euro en komt in augustus op de Belgische markt.

Bron: www.diskidee.be

De Sony STR-DN1030 is een 7.2-kanaals thuisbioscoopontvanger die beschikt over ingebouwde Wi-Fi-, AirPlay- en netwerkconnectiviteit. De nieuwe 7.2-kanaals AV-receiver van Sony biedt een vermogen van 120 watt per kanaal. Met de Digital Cinema Auto Calibration-functie stem je het thuisbioscoopsysteem automatisch af zodat het optimaal geluid levert gebaseerd op de opstelling van je luidsprekers. HD Digital Cinema Sound- en geluidsoptimalisatietechnologieën zorgen samen voor een authentiek bioscoopgeluid volgens Sony. Sony's STR-DN1030 is ook de eerste AV-receiver die standaard draadloze verbindingen biedt. Je kan draadlooz muziek streamen van een iPhone, iPod of iPad met AirPlay of van je pc, tablet en andere draadloze netwerken ondersteunende apparaten met de ingebouwde WiFi. Met een gratis app kan je Apple- of Android-apparaten ook gebruiken als afstandsbediening. De STR-DN1030 AV-receiver is uitgerust met een hele reeks aansluitingen waaronder vijf HDMI-inputs, één HDMI-output en een USB 2.0-aansluiting. De Sony STR-DN1030 heeft een adviesprijs van 600 euro en komt in augustus op de Belgische markt.Bron: www.diskidee.be