Met het Power Pack gamma draagbare batterijen van Verbatim kan je mobiele apparaten zoals smartphones en tablets onderweg extra energie laten tanken.

De Verbatim Power Pack lijn bestaat uit verschillende oplossingen die geschikt zijn voor het opladen van smartphones, tablets, e-readers of draadloze headsets. Het Verbatim Dual-USB Power Pack heeft twee USB-poorten waarop je twee smartphones of bijvoorbeeld een smartphone en een iPad tegelijkertijd kan aansluiten. In één oplaadbeurt kan de opgeladen 10.000 mAh lithium-polymeeraccu van de Dual-USB Power Pack een iPad voor honderd procent opladen en heeft hij nog veertig procent over voor een ander apparaat.

Met het Verbatim AA Power Pack kan je vier alkaline- of herlaadbare AA-batterijen omvormen tot een extra stroombron. Volledig opgeladen kan je met het AA Power Pack bijvoorbeeld de batterij van een iPhone helemaal opladen. Dit Power Pack weegt slechts veertig gram.

Het Verbatim Ultra-Slim Power Pack is even groot als een creditcard en weegt vijftig gram. Het is uitgerust met een 1.200 mAh lithium-polymeerbatterij en heeft een ingebouwde USB-kabel voor het herladen van mobiele apparaten. Het Verbatim Portable Power Pack is uitgerust met een 2.200 mAh lithium-ionbatterij en een Micro-USB-oplaadkabel. Het kan daardoor een iPhone, iPod Touch, Nano, Shuffle of smartphones met een micro-USB-aansluiting opladen.

Het Verbatim Dual-USB Power Pack kost 69,99 euro, het Verbatim AA Power Pack 14,99 euro, het Verbatim Ultra-Slim Power Pack 24,99 euro en het Verbatim Portable Power Pack 29,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Met het Power Pack gamma draagbare batterijen van Verbatim kan je mobiele apparaten zoals smartphones en tablets onderweg extra energie laten tanken. De Verbatim Power Pack lijn bestaat uit verschillende oplossingen die geschikt zijn voor het opladen van smartphones, tablets, e-readers of draadloze headsets. Het Verbatim Dual-USB Power Pack heeft twee USB-poorten waarop je twee smartphones of bijvoorbeeld een smartphone en een iPad tegelijkertijd kan aansluiten. In één oplaadbeurt kan de opgeladen 10.000 mAh lithium-polymeeraccu van de Dual-USB Power Pack een iPad voor honderd procent opladen en heeft hij nog veertig procent over voor een ander apparaat. Met het Verbatim AA Power Pack kan je vier alkaline- of herlaadbare AA-batterijen omvormen tot een extra stroombron. Volledig opgeladen kan je met het AA Power Pack bijvoorbeeld de batterij van een iPhone helemaal opladen. Dit Power Pack weegt slechts veertig gram. Het Verbatim Ultra-Slim Power Pack is even groot als een creditcard en weegt vijftig gram. Het is uitgerust met een 1.200 mAh lithium-polymeerbatterij en heeft een ingebouwde USB-kabel voor het herladen van mobiele apparaten. Het Verbatim Portable Power Pack is uitgerust met een 2.200 mAh lithium-ionbatterij en een Micro-USB-oplaadkabel. Het kan daardoor een iPhone, iPod Touch, Nano, Shuffle of smartphones met een micro-USB-aansluiting opladen.Het Verbatim Dual-USB Power Pack kost 69,99 euro, het Verbatim AA Power Pack 14,99 euro, het Verbatim Ultra-Slim Power Pack 24,99 euro en het Verbatim Portable Power Pack 29,99 euro.Bron: www.diskidee.be