Beamer om mee te nemen

De Dell M110 Ultra-Mobile Projector heeft alles aan boord voor volwaardige multimedia- en Full HD videoprojectie, maar past toch in de palm van je hand.

De Dell M110 Ultra-Mobile Projector heeft alles aan boord voor volwaardige multimedia- en Full HD videoprojectie, maar past toch in de palm van je hand.


De nieuwe ultramobiele LED-projector van Dell weegt slechts 360 g en meet 10,53 x 10,4 x 3,65 cm. Je kunt hem dus met één hand beetnemen. Als lichtbron gebruikt deze DLP-beamer een kwikvrije LED die tot 20.000 uur meegaat bij normaal gebruik en een lichtopbrengst levert van 300 ANSI Lumen bij een contrastratio van 1000 op 1.


De Dell M110 projector heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels en kan beelden projecteren tot 2,03 meter diagonaal. Hij heeft Component (via VGA)- en een HDMI-poorten met ondersteuning voor de kopieerbescherming HDCP. De M110 kan videobeelden projecteren met tv-resoluties van 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i en 1080p. Deze laatste resolutie werkt evenwel alleen via de HDMI-poort.


Verder heeft deze beamer ook een USB-A poort die kan worden gebruikt voor firmware updates, aansluiten van een WiFi-module, een extern geheugen of een USB Display. Op het interne flash-geheugen kun je tot 1 GB multimedia kwijt. Ook heeft de M110 een MicroSD-sleuf voor het afspelen van multimedia-inhoud of het uitvoeren van firmware-updates. Een 1W luidspreker is eveneens ingebouwd. Een draagtasje wordt standaard meegeleverd.


Optionele extra’s zijn een afstandbediening met de omvang van een kredietkaart, een mini-statief en een WiFi-module. PowerPoint-presentaties kun je met behulp van gratis PtG2 Converter Lite software omzetten in ptg2-formaat en draadloos afspelen vanaf je smartphone of tablet. De benodigde iOS of Android Dell Projector apps vind je gratis in de betreffende app-winkels. Je hebt dan natuurlijk wel de optionele WiFi-module nodig.


De Dell M110 Ultramobiele DLP-projector kost 447 euro (met draagtasje en VGA-kabel). Dell geeft 2 jaar garantie op deze beamer. Een kabelkit met VGA, Composiet, S-Video, audio, USB en HDMI kost 44 euro. De afstandsbediening kost 23 euro. De in de hoogte verstelbare ministandaard kost 24 euro. En de WiFi-module kost 54 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content