De Synology VisualStation VS80 is een betaalbare en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het bekijken van beelden van bewakingscamera's.

Met het compacte apparaat kan je simultaan de live-beelden bekijken van maximaal negen bewakingscamera's. De Synology VisualStation VS80 werkt samen met Synology Surveillance Station dat een onderdeel is van Synology DiskStation Manager 3.1, het besturingssysteem waarmee het NAS-gamma van de fabrikant werkt.

De VS80 maakt gebruik van een nieuwe, krachtigere digital signal processor (DSP). Deze zorgt voor een optimale beeldkwaliteit bij het decoderen van de videodata. Wanneer je de VS80 aansluit op een lcd-scherm of tv, kun je de beelden van negen verschillende videokanalen tegelijkertijd bekijken in een multi-screen display. Zo wordt het monitoren van meerdere bewakingscamera's gemakkelijk.

De VS80 ondersteunt de videocompressieformaten MJPEG, MPEG4 en H.264. Aan de camerazijde worden IP-bewakingscamera's met onder andere PTZ (Pan, Tilt, Zoom) functionaliteit en audio-recording ondersteund. Je kan opgeslagen videobeelden bekijken via de Timeline-player en desgewenst beelden bewaren op een usb-opslagapparaat. Alle functies zijn makkelijk te bedienen via een usb-muis. Daarbij bedraagt het stroomverbruik van het VisualStation VS80 slechts 5,2 watt, aldus Synology.

De Synology VisualStation VS80 is al verkrijgbaar en de adviesprijs bedraagt € 200 (excl. BTW).

Bron: www.diskidee.be

De Synology VisualStation VS80 is een betaalbare en eenvoudig te gebruiken oplossing voor het bekijken van beelden van bewakingscamera's. Met het compacte apparaat kan je simultaan de live-beelden bekijken van maximaal negen bewakingscamera's. De Synology VisualStation VS80 werkt samen met Synology Surveillance Station dat een onderdeel is van Synology DiskStation Manager 3.1, het besturingssysteem waarmee het NAS-gamma van de fabrikant werkt. De VS80 maakt gebruik van een nieuwe, krachtigere digital signal processor (DSP). Deze zorgt voor een optimale beeldkwaliteit bij het decoderen van de videodata. Wanneer je de VS80 aansluit op een lcd-scherm of tv, kun je de beelden van negen verschillende videokanalen tegelijkertijd bekijken in een multi-screen display. Zo wordt het monitoren van meerdere bewakingscamera's gemakkelijk. De VS80 ondersteunt de videocompressieformaten MJPEG, MPEG4 en H.264. Aan de camerazijde worden IP-bewakingscamera's met onder andere PTZ (Pan, Tilt, Zoom) functionaliteit en audio-recording ondersteund. Je kan opgeslagen videobeelden bekijken via de Timeline-player en desgewenst beelden bewaren op een usb-opslagapparaat. Alle functies zijn makkelijk te bedienen via een usb-muis. Daarbij bedraagt het stroomverbruik van het VisualStation VS80 slechts 5,2 watt, aldus Synology. De Synology VisualStation VS80 is al verkrijgbaar en de adviesprijs bedraagt € 200 (excl. BTW). Bron: www.diskidee.be