Belgacom-klanten krijgen toegang tot de OnLive Gaming Service, een platform waar ze videogames op aanvraag kunnen spelen op pc of mac via het internet.

In 2010 nam Belgacom een participatie in OnLive. Het heeft een exclusief partnerschap met de Amerikaanse aanbieder van cloud gaming. Sinds 30 juli 2012 is de OnLive cloudgamingdienst actief in België. Daarmee is het het tweede land in Europa na het Verenigd Koninkrijk.

Via de Game Service van OnLive kan je honderden videogames spelen in de cloud, gaande van puzzelgames, first person shooters, over multiplayerklassiekers tot blockbusters. Je hebt hiervoor geen gespecialiseerde computers, dure gameconsoles of zware downloads nodig, aldus Belgacom. De dienst zal binnenkort ook op smart-tv's, tablets en smartphones beschikbaar zijn.

Games kan je ook eerst uittesten in een gratis sessie van 30 minuten. Spelers kunnen andere gamers in de hele wereld zien en met hen spreken in de toeschouwersarena van OnLive. Binnenkort kan je met de MultiView-functie drie andere gamesessies live volgen terwijl je je eigen game speelt. Ook kan je met Brag Clip-video's je beste spelmomenten opnemen en ze meteen delen met vrienden.

Een abonnement op het OnLive PlayPack kost 9,99 euro per maand. Het geeft onbeperkte toegang tot een selectie van meer dan 200 videogames. Belgacom biedt een maand gratis abonnement op het OnLive PlayPack voor alle Belgacom-internetklanten van 18 jaar of ouder die zich voor 30 september 2012 online registreren op www.belgacom.be/onlive.

Bron: www.diskidee.be

Belgacom-klanten krijgen toegang tot de OnLive Gaming Service, een platform waar ze videogames op aanvraag kunnen spelen op pc of mac via het internet. In 2010 nam Belgacom een participatie in OnLive. Het heeft een exclusief partnerschap met de Amerikaanse aanbieder van cloud gaming. Sinds 30 juli 2012 is de OnLive cloudgamingdienst actief in België. Daarmee is het het tweede land in Europa na het Verenigd Koninkrijk. Via de Game Service van OnLive kan je honderden videogames spelen in de cloud, gaande van puzzelgames, first person shooters, over multiplayerklassiekers tot blockbusters. Je hebt hiervoor geen gespecialiseerde computers, dure gameconsoles of zware downloads nodig, aldus Belgacom. De dienst zal binnenkort ook op smart-tv's, tablets en smartphones beschikbaar zijn. Games kan je ook eerst uittesten in een gratis sessie van 30 minuten. Spelers kunnen andere gamers in de hele wereld zien en met hen spreken in de toeschouwersarena van OnLive. Binnenkort kan je met de MultiView-functie drie andere gamesessies live volgen terwijl je je eigen game speelt. Ook kan je met Brag Clip-video's je beste spelmomenten opnemen en ze meteen delen met vrienden. Een abonnement op het OnLive PlayPack kost 9,99 euro per maand. Het geeft onbeperkte toegang tot een selectie van meer dan 200 videogames. Belgacom biedt een maand gratis abonnement op het OnLive PlayPack voor alle Belgacom-internetklanten van 18 jaar of ouder die zich voor 30 september 2012 online registreren op www.belgacom.be/onlive.Bron: www.diskidee.be