Netgear introduceert een range extender om het bereik van het draadloze thuisnetwerk te vergroten en mogelijke punten met een zwak WiFi-signaal op te vangen.

Met de Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) kan je het bereik van zowel 2,4 GHz als 5 GHz WiFi-signalen vergroten. De nieuwe range extender ondersteunt de draadloze 802.11 a/b/g/n standaarden en is daardoor geschikt voor praktisch elk draadloos thuisnetwerk. De WN2500RP beschikt over de FastLane-technology die zorgt voor maximale bandbreedte tijdens HD-videostreaming en online gaming.

Netgears Range Extender heeft ook Ethernet-aansluitingen voor maximaal vier apparaten. De WN2500RP kan je gebruiken met elke standaard single- of dual-band WiFi-router om het bereik van het draadloze netwerk te vergroten. Installeren is eenvoudig: met één druk op de "Push 'N' Connect"-knop kan de range extender een beveiligde verbinding met een bestaand WiFi-netwerk maken. De led-indicatoren tonen de status van de netwerkverbinding in real-time en helpen bij het vinden van de beste locatie voor het plaatsen van de range extender.

De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) is al te koop en heeft een adviesprijs van 89,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Netgear introduceert een range extender om het bereik van het draadloze thuisnetwerk te vergroten en mogelijke punten met een zwak WiFi-signaal op te vangen. Met de Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) kan je het bereik van zowel 2,4 GHz als 5 GHz WiFi-signalen vergroten. De nieuwe range extender ondersteunt de draadloze 802.11 a/b/g/n standaarden en is daardoor geschikt voor praktisch elk draadloos thuisnetwerk. De WN2500RP beschikt over de FastLane-technology die zorgt voor maximale bandbreedte tijdens HD-videostreaming en online gaming. Netgears Range Extender heeft ook Ethernet-aansluitingen voor maximaal vier apparaten. De WN2500RP kan je gebruiken met elke standaard single- of dual-band WiFi-router om het bereik van het draadloze netwerk te vergroten. Installeren is eenvoudig: met één druk op de "Push 'N' Connect"-knop kan de range extender een beveiligde verbinding met een bestaand WiFi-netwerk maken. De led-indicatoren tonen de status van de netwerkverbinding in real-time en helpen bij het vinden van de beste locatie voor het plaatsen van de range extender. De Netgear Universal Dual Band WiFi Range Extender, 4-port WiFi Adapter (WN2500RP) is al te koop en heeft een adviesprijs van 89,99 euro.Bron: www.diskidee.be