De nieuwe Netgear Digital Entertainer Live (EVA2000) mikt op de consument die op zoek is naar een kleine en eenvoudig te gebruiken mediaspeler.

De Digital Entertainer Live speelt films, video's, muziek en foto's vanaf USB-sticks, computers en Network Attached Storage op een HD-tv (of een analoge tv via RCA jacks). De EVA2000 heeft een HDMI- en composietaansluiting, een 10/100 Ethernet- aansluiting en twee USB 2.0-aansluitingen. Je hoeft alleen maar een USB-geheugenstaaf met digitale bestanden in een van de twee USB-poorten te pluggen en de Digital Entertainer Live op de HD-tv aan te sluiten om de mediabestanden te tonen.Via de Ethernet-poort kan je het toestel op het thuisnetwerk aansluiten. Zo kan de EVA2000 content tonen van computers en opslagapparaten in het netwerk. Ook bestanden die beschikbaar zijn via het internet, zoals YouTube, kun je op die manier bekijken. Voor draadloos gebruik is er de draadloze USB Adapter (EVAW111), die toegang mogelijk maakt via WiFi.De Digital Entertainer Live heeft een ingebouwde zoekmachine om eenvoudig internetvideo's te zoeken. Door middel van dynamische sleutelwoordzoekopdrachten worden honderdduizenden websites afgezocht zonder dat er een computer aan te pas komt. De zoektoepassing genereert dynamische resultaten na iedere letter die je invoert en categoriseert populaire onderwerpen in eenvoudig te vinden zoekmappen.Netgear levert de Digital Entertainer Live met een standaard probeerversie van de PlayOn software. Met deze optionele software die je op een computer installeert, kan je via de pc of laptop ook kijken naar tv-shows en films van populaire internetvideodiensten.De Netgear Digital Entertainer Live (EVA2000) heeft een adviesprijs van 149 euro.

Bron: www.diskidee.be

De nieuwe Netgear Digital Entertainer Live (EVA2000) mikt op de consument die op zoek is naar een kleine en eenvoudig te gebruiken mediaspeler. De Digital Entertainer Live speelt films, video's, muziek en foto's vanaf USB-sticks, computers en Network Attached Storage op een HD-tv (of een analoge tv via RCA jacks). De EVA2000 heeft een HDMI- en composietaansluiting, een 10/100 Ethernet- aansluiting en twee USB 2.0-aansluitingen. Je hoeft alleen maar een USB-geheugenstaaf met digitale bestanden in een van de twee USB-poorten te pluggen en de Digital Entertainer Live op de HD-tv aan te sluiten om de mediabestanden te tonen.Via de Ethernet-poort kan je het toestel op het thuisnetwerk aansluiten. Zo kan de EVA2000 content tonen van computers en opslagapparaten in het netwerk. Ook bestanden die beschikbaar zijn via het internet, zoals YouTube, kun je op die manier bekijken. Voor draadloos gebruik is er de draadloze USB Adapter (EVAW111), die toegang mogelijk maakt via WiFi.De Digital Entertainer Live heeft een ingebouwde zoekmachine om eenvoudig internetvideo's te zoeken. Door middel van dynamische sleutelwoordzoekopdrachten worden honderdduizenden websites afgezocht zonder dat er een computer aan te pas komt. De zoektoepassing genereert dynamische resultaten na iedere letter die je invoert en categoriseert populaire onderwerpen in eenvoudig te vinden zoekmappen.Netgear levert de Digital Entertainer Live met een standaard probeerversie van de PlayOn software. Met deze optionele software die je op een computer installeert, kan je via de pc of laptop ook kijken naar tv-shows en films van populaire internetvideodiensten.De Netgear Digital Entertainer Live (EVA2000) heeft een adviesprijs van 149 euro. Bron: www.diskidee.be