De Blast Mouse is het eerste product in het nieuwe EsportsEquipment assortiment van Sandberg, de Deense fabrikant van randapparatuur, waarin binnenkort ook nog andere "superieure" gameproducten voor "betaalbare prijzen" zullen verschijnen.

Optische gaming muizen met een hoge dpi kosten vaak 100 euro of méér. De nieuwe Blast Mouse (640-00) van Sandberg kost echter 51,99 euro, maar heeft een geavanceerde Avago 3050 optische sensor met een instelbare resolutie tot 4.000 dpi, met framerates tot 6.400 fps voor razendsnelle reacties in actiespelletjes.

De Blast Mouse sluit je via een twee meter lange usb-kabel op je pc aan. De knoppen, waaronder tien programmeerbare toetsen, hebben een levensduur van vijf miljoen aanrakingen. De Blast Mouse heeft ook multi-color leds waarmee je allerlei lichteffecten kunt programmeren.

Een zware metalen bodemplaat zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens snelle actiescènes. De Blast Mouse weegt 140 gram en is compatibel met Windows XP en hoger.

De Sandberg Blast Mouse voor gamers kost 51,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

De Blast Mouse is het eerste product in het nieuwe EsportsEquipment assortiment van Sandberg, de Deense fabrikant van randapparatuur, waarin binnenkort ook nog andere "superieure" gameproducten voor "betaalbare prijzen" zullen verschijnen.Optische gaming muizen met een hoge dpi kosten vaak 100 euro of méér. De nieuwe Blast Mouse (640-00) van Sandberg kost echter 51,99 euro, maar heeft een geavanceerde Avago 3050 optische sensor met een instelbare resolutie tot 4.000 dpi, met framerates tot 6.400 fps voor razendsnelle reacties in actiespelletjes.De Blast Mouse sluit je via een twee meter lange usb-kabel op je pc aan. De knoppen, waaronder tien programmeerbare toetsen, hebben een levensduur van vijf miljoen aanrakingen. De Blast Mouse heeft ook multi-color leds waarmee je allerlei lichteffecten kunt programmeren.Een zware metalen bodemplaat zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens snelle actiescènes. De Blast Mouse weegt 140 gram en is compatibel met Windows XP en hoger.De Sandberg Blast Mouse voor gamers kost 51,99 euro.Bron: www.diskidee.be